Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ - rzeczy do poprawki

(1/14) > >>

maciek_pl:
Tu proszę pisać dokładnie i bez skrótów co nalezy poprawić :) Pamiętajmy ze kolega Kempes jest obcokrajowcem. Jeżeli ktoś coś umie poprawić, niech się zgłasza do pomocy, albo niech sam poprawi komentarz,a by nie angażować kolegi

pioter9999:
ja niestety nie umiem ale moge zglosic kilka : wybilem pilke na aut a darek mowi wycofanie do bramkarza , kopie wzdluz a darek mowi ze w poprzek boiska ,strzelam na 2:0 a darek ze stac ich dzis tylko na remis , strzelam gola darek krzyczy gol a tu nagle wlodek ten strzal byl za slaby zeby zaskoczyc bramkarza , na poczatku zdaza sie ze darek dwa razy mowi ten sam tekst: w prasie w mediach.... albo to plus co innego, dobra narazie starczy

es_sabbi:
mnie właśnie najbardziej wkurzają błędy gdy prowadzę 2:1 a dareczek mówi, że doprowadzili do remisu. Albo przegrywam 1:2 a dareczek mówi, że fenomenalnie wygrywam 3:0 :D wiem, że dareczek mnie lubi ale bez przesady ;p

Kempes:
Będzie najlepiej, gdy napisaće dokładnie to, co mówi złe.I zdanie można szybko znaleźć i naprawit.
I to, co jest najlepsze miejsce te zdanie poprawnie powiedzieć  i napiszesz tutaj. ;)
Piłkarzy będzie około 800 więcej.

lolek1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBędzie najlepiej, gdy napisaće dokładnie to, co mówi złe.I zdanie można szybko znaleźć i naprawit.
I to, co jest najlepsze miejsce te zdanie poprawnie powiedzieć  i napiszesz tutaj. ;)
Piłkarzy będzie około 800 więcej.

--- Koniec cytatu ---
Dzieki Ci!!
Ja wychwyciłem jeszcze taki błąd : jak strzelam gola ze spalonego to mowia "Oto powtórka tego nie fortunnego zdarzenia" i potem"Bramka samobójcza może załamać każdego"  :)
Aha a to że jak ktoś kopie piłkew zdłuz boisska a darek mowi ze w poprzek to chyba nie jego wina bo to tak juz jest w pesie.. przewaznie jak zagrasz długa piłke to tak mowia  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej