Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ - rzeczy do poprawki

<< < (2/14) > >>

hugo9211:
ja gdy czasem podaj piłke nogą to daro mówi świetne zagranie głową

lolek1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja gdy czasem podaj piłke nogą to daro mówi świetne zagranie głową

--- Koniec cytatu ---
Tak sie dzieje jak jest strzał z dystansu ;)

cube:
Torres strzela na moją bramkę, niecelnie, Szpaku mówi: dobrze się złożył.... niedobrze się złożył do tego strzału.... troszeczkę coś nie tak ;D

Scarface:
Szpak źle interpretuje komentowanie zawodników-już dwa razy zdarzyło mi się że podczas zwykłej akcji wydarł się tak jakbym strzelał a ja tylko podawałem np: "RIO FERDINAAAND!!!!"
Po rzutach karnych kiedy przegrałem szpak mówi "skończyła się narada...wytypowano już zawodników do pierwszej serii.."
Albo po zdobytej bramce szpak się cieszy a szaran mówi "ten strzał był za słaby żeby zaskoczyć bramkarza(czy jakoś tak)
Również tak jak to już koledzy wcześniej wspominali przy strzale z dystansu mówi o strzale głową albo kiedy strzał jest dobry i celny to mówią czasem "ależ niecelnie" lub "jeśli celował w trybuny to mu się udało" .Proszę o poprawę tych kwestii.A czy w fifie wszyscy polacy są komentowani?? Albo chociaż więcej niż w PES, bo mam pomysł jak zrobić żeby polacy byli komentowani w PES.
Miałem też tak że strzeliłem gola na 4:2 i szpak coś tam mówi , cieszy się a Szaranowicz mówi nie pamiętam dokładnie ale coś takiego "Widać frustrację u kibiców ale trudno się dziwić bo gospodarze całe spotkanie grają słabo".
Jest jeszcze takie coś, ale myślę że tego się nie da poprawić że komentarz nie pasuje do sytuacju na boisku np: dostaję podanie, strzelam, gol a Szpak mówi że to był piękny rajd i że omijałem rywali jak tyczki na treningu

MUFAN:
no to jest tak że strzelam 3 lub 4 karnego w konkursie rzutów karnych a on mówi właśnie zaczyna się seria rzutów karnych lub dodaje zaras ten sam początk tylko że konkurs sie zaczyna a i strzeliłem gola z 1-1 na 2-1 a on no pięknie piękna akcja i przegrywają tylko jednym golem muszą powturzyć tą akcje a i to co mnie dobiło podałem piłke do Vidica a on komentuje
'Vidik"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej