Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Potrzebna pomoc - kolory kibiców
MUFAN:
Ludzie pomocy. Jak zmianić kolory kibiców?? zzmianiłem sobie znicz prószków na SKS Star Starachowice i mam wysztko logo, stroje, sskład i wszystko inne (nie mam stadionu - poprosiłem Ziutowskiego) ale denerwóje mnie filmiki przed meczowe gdzie logo sks'u jest na żółto-czerwonych szalikach zamiast na zielono-czarnych szalikach. kto mi pomoże z tymi kolorami dostanie karmy ile tylko będzie chciał :D
pesmaniac:
za kibiców odpowiedzialne są unnamedy od 2 do 19 cv_09... spróbuj coś z tym pokombinować :D
MUFAN:
to ja wiem ale chodzi mi o coś innego jak sie włącza mecz to jest takie jakby intro (piłkarze wchodzący na murawe, witający się, rozgzewający się i są też kibice) i tam niezależnie od tych plików kibice mają barw im prpisane (wiem że się da to zmienić ale niewiem jak) i mają żółto-czerwone a mi potrzebne zielono-czarne a i zobacz że taki juve ma czarno-białe i takie mają ich kibice na tym intro a np M United czerwono-biale wiec coś musi za to odpowiadać
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto ja wiem ale chodzi mi o coś innego jak sie włącza mecz to jest takie jakby intro (piłkarze wchodzący na murawe, witający się, rozgzewający się i są też kibice) i tam niezależnie od tych plików kibice mają barw im prpisane (wiem że się da to zmienić ale niewiem jak) i mają żółto-czerwone a mi potrzebne zielono-czarne a i zobacz że taki juve ma czarno-białe i takie mają ich kibice na tym intro a np M United czerwono-biale wiec coś musi za to odpowiadać
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem.Mi się to automatycznie zmienia,jak zmieniam strój.Np.strój jest biało-czarny to kibice (szaliki,koszulki itp.),śa też biało-czarni.Więc nie wiem co u cibie z tym.
MUFAN:
niedziała wszystko jest jak nalezy a kibice dalej czerwono zolci :(
Nawigacja
[#] Następna strona