Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Problem z Patchami PES2009
Scarface:
Mam laptopa, wszystkie gry mi śmigają na High (Crysis, Undercover itp.) PES2009 oczywiście również ale nie mogę nic wgrać do mojego PESika. Próbowałem Gaming Acces Comunity Path, Ekstraklasa Patch 2009 i nic nie działa.Instaluje się kitserver ale w grze nic nie ma.Na pewno robię wszystko dobrze bo na drugim, nawet słabszym kompie wszystko śmiga.Jaki może być tego powód??
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
Dziwny problem a masz oryginalną grę ????
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam laptopa, wszystkie gry mi śmigają na High (Crysis, Undercover itp.) PES2009 oczywiście również ale nie mogę nic wgrać do mojego PESika. Próbowałem Gaming Acces Comunity Path, Ekstraklasa Patch 2009 i nic nie działa.Instaluje się kitserver ale w grze nic nie ma.Na pewno robię wszystko dobrze bo na drugim, nawet słabszym kompie wszystko śmiga.Jaki może być tego powód??
--- Koniec cytatu ---
Trzeba wgrać jeszcze OF-a (to oczywiste) i jeszcze jedno.A mianowicie,że jak wgrywasz kitserver to musisz w setupnajpierw oczywiście install,później jeszcze raz w setup remove i jeszcze raz install.Powinno działać. ;)
blackout.:
Działa? ;)
Scarface:
Chłopaki ja nie jestem zielony w patchowaniu, na innym kompie wszystko działa i oczywiście robiłem tak jak mówicie razem z OFem. Nawet jak bym OFa nie wgrał to np stroje i twarze by były, najwyżej nie dopasowane.Grę mam pirata skullptury, tą samą wersję mam na drugim kompie i wszystko się patchuje
elegancko.
Nawigacja
[#] Następna strona