Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENATARZ V.2 - wersja poprawiona

<< < (30/54) > >>

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwgrałem to tam i nadał nie działa

--- Koniec cytatu ---

Właśnie przed chwilą to wrzuciłem i mi też nie działa.Stąd wiem że tam trzeba wrzucić bo tak ArsenalEboue napisał przy pierwszej wersji.Coś mi się zdaje że trzeba to gdzie indziej wkleić  :D

camilo:
Sprobujcie wziasc brakujace nazwiska z fify. O ile sie nie myle to w fifie komentuje szpaku:) pewnie juz na to wpadliscie ale gdyby nie to mowie ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIESprobujcie wziasc brakujace nazwiska z fify. O ile sie nie myle to w fifie komentuje szpaku:) pewnie juz na to wpadliscie ale gdyby nie to mowie ;)

--- Koniec cytatu ---

Cały komatarz był robiony z fify

drunk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo:  Kitserver ---> Folder Img kitservera ----> folder cv0a.img w kitserverze (w to miejsce należy wgrać plik unnamed_1)  ;)

--- Koniec cytatu ---

Haha, dobre sobie :D
plik, który podałeś odpowiada za loga lig (League A,B,C,D Master League itp.) więc z całą pewnością wrzuca się to gdzie indziej.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEHaha, dobre sobie :D
plik, który podałeś odpowiada za loga lig (League A,B,C,D Master League itp.) więc z całą pewnością wrzuca się to gdzie indziej.

--- Koniec cytatu ---

Napisałem na poprzedniej stronie że tam wcześniej kazał to wkleić autor.Więc spokojnie  >:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej