Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENATARZ V.2 - wersja poprawiona
Scarface:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki temu plikowi mamy imiona polskich komentatorów zamiast angielskich:
LINK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Plik wrzucamy do cv0a.img w Kitserverze!
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
wszystko robię tak jak kazałeś , ale nic u mnie nie zmienia ten plik ???
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak wzialem ten plik od ArsenalEboue to jak wczytywalem ML to mnie wywalalo do pulpitu :(
--- Koniec cytatu ---
Za te nazwiska nie odpowiada plik unnamed_01 z cv0a.img ani żaden inny unnamed z tego pliku w cv0a.img są tylko loga (o ile się nie mylę powtórkowe,lub poprostu loga)lig i pucharów. Sami z resztą sprawdźcie w GGS.
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZa te nazwiska nie odpowiada plik unnamed_01 z cv0a.img ani żaden inny unnamed z tego pliku w cv0a.img są tylko loga (o ile się nie mylę powtórkowe,lub poprostu loga)lig i pucharów. Sami z resztą sprawdźcie w GGS.
--- Koniec cytatu ---
Już się wszystko wyjaśniło plik trzeba wrzucić do rv0c_e w kitserwerze
Scarface:
Ok, sory że nie przeczytałem wczesniejszych postów (doszedłem tylko do 7 strony) jakos tak mnie poniosło:)
Scarface:
Mam takie pytanko trochę offtop. Za co przyznawane są rangi Pesleague?? Za liczbę postów? Za czas spędzony na forum?A może za cos innego?
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam takie pytanko trochę offtop. Za co przyznawane są rangi Pesleague?? Za liczbę postów? Za czas spędzony na forum?A może za cos innego?
--- Koniec cytatu ---
Z takim pytaniem musisz się udać do admina. Np. maćka_pl. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona