Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENATARZ V.2 - wersja poprawiona

<< < (48/54) > >>

kamilekVeB:
Mi komentarz nie dziala!

Ja gram na tym dodatku: GamingAccess Community Patch

Dodam ze jak gralem na Ekstraklasie Patchu to mi dzialal.
To wina dodatku?
Ale jak czytalem to innym dziala komentarz w GamingAccess Community Patch!
POMOCY...

szwaczu:
Zrobcie komentarz Gmocha jako eksperta piłkarskiego, tak jak to jest w tvp2 w przerwie meczu!!! haha

camilo:
W pes6 o ile sie nie myle byl polski komentarz. Moze by z 6 przerobic ??:) Pozdro :)

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW pes6 o ile sie nie myle byl polski komentarz. Moze by z 6 przerobic ??:) Pozdro :)

--- Koniec cytatu ---

No ty chyba chory jesteś  :D :D :D :D.Słyszałeś wogóle komantarz w pes 6 ???? To była jedna wielka tragedia lepiej tego nie wspominać  :D :D :D .

I tu własnie macie odpowiedź dlaczego Konami jak robiło pesa 8 i 9 oraz będzie robiło kolejne części to będzie angielski koment zamiast polskiego.Chyba sami odkryli że Borek i Kołtoń to tragedia  :D :D :D :D :D :D.No chyba że wkońcu zrobią Szpaka i Szarana w co bardzo wątpię  ;D

camilo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo ty chyba chory jesteś  :D :D :D :D.Słyszałeś wogóle komantarz w pes 6 ???? To była jedna wielka tragedia lepiej tego nie wspominać  :D :D :D .

I tu własnie macie odpowiedź dlaczego Konami jak robiło pesa 8 i 9 oraz będzie robiło kolejne części to będzie angielski koment zamiast polskiego.Chyba sami odkryli że Borek i Kołtoń to tragedia  :D :D :D :D :D :D.No chyba że wkońcu zrobią Szpaka i Szarana w co bardzo wątpię  ;D

--- Koniec cytatu ---

Tu masz racje ale w Fifie komentarz szpaka tez nie jest ciekawy :( Myslalem zeby polaczyc dwa :) wybrac co ciekawsze zwroty i polaczyc szpaka i np borka. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej