A MI SIĘ DALEJ TNIE .KTO POWIE JAK ZROBIĆ ŻEBY SIĘ NIE ZACINAŁ +10
Jestem z Czech i mieszkam w Czechach, ale blisko granic s vami. Jak byłem dzieckiem, często oglądalem programy i filmy z Polski i a i dlatego rozumiem Polski.
LUKASH I ARSENAL EBOUE NIC NIE POMOGŁO.NIE MAM PATCHY OD KONAMI MAM GAMINGACCES 3.0 .A i jak przeinstalować grę?
mam viste i mam tylko odinstaluj lub zmień program i wziąłem i jka szukałem pesa to nie ma go a on działa
gdy te pierwszą wersje usunąłem a zainstalowałem v2 to ani nie wymawia GOL i gdy gram na 5 min to odzywa sie co 7-8 sekund wole pozostać przy v1
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
ZAGRAŁEM PARE MECZY I POWIEM TYLE MOZE POMOZE TO Z TYM GOOL BOJA GRAM NA 5 I PRZY WSZYSTKICH BRAMKACH BYLO GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!! WIĘC JA NIE USÓWAŁEM Z KITSERVERAA POPRAWKI NAZWISK DO V 1 (DOSTĘPNE NE FORUM) I MOZE TAM JEST TO GOOOL A POZATYM DUZE LEPRZE TEKSTY CIESZ MNIE VIDIĆ A NIE VIDIK I CIESZY BRAK PODNIECENIA SPOWODOWANEGO PODANIEM DO FERDKA ALE MAM MALE ALE GDY GRAŁEM TOWARZYSKI W OPRAWIE CL DO PIERWSZEGO PODANIA NIE POWIEDZIELI NIC I TO JEST DO POPRAWY