Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENATARZ V.2 - wersja poprawiona

<< < (11/54) > >>

cannabis piotrek:
Messi10Barca     zainstaluj windows XP

MUFAN:
ZAGRAŁEM PARE MECZY I POWIEM TYLE MOZE POMOZE TO Z TYM GOOL BOJA  GRAM NA 5 I PRZY WSZYSTKICH BRAMKACH BYLO GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!! WIĘC JA NIE USÓWAŁEM Z KITSERVERAA POPRAWKI  NAZWISK DO V 1 (DOSTĘPNE NE FORUM) I MOZE TAM JEST TO GOOOL A POZATYM DUZE LEPRZE TEKSTY CIESZ MNIE VIDIĆ A NIE VIDIK I CIESZY BRAK PODNIECENIA SPOWODOWANEGO PODANIEM DO FERDKA ALE MAM MALE ALE GDY GRAŁEM TOWARZYSKI W OPRAWIE CL DO PIERWSZEGO PODANIA NIE POWIEDZIELI NIC I TO JEST DO POPRAWY

ckman1973:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJestem z Czech i mieszkam w Czechach,  ale blisko granic s vami. Jak byłem dzieckiem, często oglądalem programy i filmy z Polski i a i dlatego rozumiem Polski. ;D

--- Koniec cytatu ---
wy tez macie niezle "filmy" np.krecika ;D

fantheblues:
Kempes - człowieku wielki respekt za te robote!

wojtekk5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZAGRAŁEM PARE MECZY I POWIEM TYLE MOZE POMOZE TO Z TYM GOOL BOJA  GRAM NA 5 I PRZY WSZYSTKICH BRAMKACH BYLO GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!! WIĘC JA NIE USÓWAŁEM Z KITSERVERAA POPRAWKI  NAZWISK DO V 1 (DOSTĘPNE NE FORUM) I MOZE TAM JEST TO GOOOL A POZATYM DUZE LEPRZE TEKSTY CIESZ MNIE VIDIĆ A NIE VIDIK I CIESZY BRAK PODNIECENIA SPOWODOWANEGO PODANIEM DO FERDKA ALE MAM MALE ALE GDY GRAŁEM TOWARZYSKI W OPRAWIE CL DO PIERWSZEGO PODANIA NIE POWIEDZIELI NIC I TO JEST DO POPRAWY

--- Koniec cytatu ---
ok dzienki spróbuje tak ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej