Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
problem z patch 1.2 PROSZE WEJDŹ TU I POMÓŻ ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
KOLEJORZ 1922:
mam taki problem z patchem 1.2 przed formatem wszystko było dobrze
zainstalowałem PES'a potem patcha 1.2 podmieniłem cracka i wziąłem w system settings download
i wgrałem Total Realism Patch i nie działa OF, zupełnie nie wiem co jest grane robiłem wszystko dobrze bo pierwszy raz nie wgrywałem patcha
nawet jeszcze raz odinstalowywałem i instalowałem PES'a
i nie działa
aha i jeszcze jak podmieniałem OF'a to na początku gry miałem taki komunikat: Czy chcesz podmienić te dane? - nigdy mi takie coś nie wyskakiwało
dla tego co mi pomoże KARMA +15
a dla tego co pomoże mi ale nie wpełni +5
PROSZĘ POMÓŻCIE !!!!!!!!!!
KOLEJORZ 1922:
zauważyłem że gdy mam patcha 1.2 i biorę w grze download to to mi ściąga patcha 1.3
a ja chce żeby mi sciągało 1.2 czy ktoś zna jakiś sposób na to żebym miał patcha 1.2 jeśli tak to tu piszcie !!!!!!!!!!!!
Karma + 15 kto pomoże jeszcze dzisiaj
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
Patch 1.2 może psuć OF-a zrób tak:
1.Zainstaluj pesa
2.Na czystego patcha zainstaluj patcha (kitserver)
3.Wrzuć OF-a
4.Zainstaluj patcha 1.2
5.Podmień cracka.
Zrób wszystko w takiej kolejności w jakiej napisałem
KOLEJORZ 1922:
ale o co chodzi z tym "zainstaluj patcha 1.2" - mam go zainstalować czy zainstalować i w grze wziąść download
bo mi się wydaje że w grze jak wezmę download to to ściąga aktualizacjejuz do stałeś karme ale jak bedzie wszystko u mnie chodzic to bedziesz miał + 15
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
Jak weźmiesz download w grze to ci chyba pobiera patcha 1.3 a on nie za bardzo jest kompatybilny z patchami.
Dlatego wcześniej ci działało dobrze a teraz OF ci się psuje przez wersję 1.3
Lepiej pobierz na dysk i z dysku zainstaluj patcha 1.2 wtedy bedziesz miał 100% pewności że masz 1.2 a nie jakiegoś innego.
Zaraz ci podam linka do pobrania patcha w wersji 1.2 ;)
Nawigacja
[#] Następna strona