Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Oryginalne nazwy drużyn i logosy pod patcha 1.4 - działa on-line

(1/7) > >>

newsman:
Dziś mam dla was bardzo ważny dodatek, który każdy z was powinien zainstalować. Od dziś każdy gracz może mieć w swojej grze oryginalne nazwy drużyn wraz z logosami dzięki naszemu koledze - Bikierek. Instancja jest łatwa,ponieważ wystarczy podmienić jeden plikInstalacja1. Cvof jest ukrytym plikiem więc na początku musimy włączyć opcje, aby nam się ukazał. w tym celu wchodzimy:Mój komputer -> na gorze macie zakładke narzędzia i tam klikamy w Opcje folderów. wchodzimy tam w zakładkę widok i klikamy na opcje "Pokaż ukryte pliki i foldery"Po tej operacji mamy już widoczne wszystkie pliki. Następnie ściągamy cv0f. REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pobraniu i rozpakowaniu tego pliku została nam juz tylko podmiana, a więc wchodzimy:C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Konami i tam znajduje się poszukiwany plik.Podmieniamy i w grze naszym oczom pokazuje ukazuje się:      

hanasane:
Zrobiłem wszytsko tak jak napisałeś... i nawet taki pilk mi się nie pokazuje...więc nie wiem co jest grane...  :(

maciek_pl:
a włączyłeś opcje, aby ukazały ci się ukryte pliki?coś źle robisz...bo działa na 1000% procent

sifredi82:
Logosy mam ale orginalnych nazw nie nie wiem co zle zrobilem wy wszysko macie ????

maciek_pl:
tak

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej