Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników
Maychey Editing Thread (Selector JUŻ JEST!)
ThEgUnNeRsXd:
a zrobisz wersję dla herbow??? a i dopatrzyłem się błedu otoż kiedy zaczyna się mecz to pokazują kto komentuje i tam nie mam tego nowego...poprawisz to??? a i jak zaczyna się mecz jest też pokazane kto gra i po między tym mam znaczek BPL wkońcu miałem wcześniej EPL patcha... możesz mi powiedzieć co za unnamed i gdzie on się znajduje bo chciałbym to zmienić
Marto_MU:
Maychey , mam prośbę. Gdy uporasz się z tym Eurosportem dałbyś download scoreboardu :
English Premier League Scoreboard
Znajduje się on na stronie nr 10.
Z góry dziękuje.
Maychey:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMaychey , mam prośbę. Gdy uporasz się z tym Eurosportem dałbyś download scoreboardu :
English Premier League Scoreboard
Znajduje się on na stronie nr 10.
Z góry dziękuje.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie. Ten score bedzie w selectorze. Selector jest już gotowy w 100%, będzie zawierał 30 scoreboardów. Problem w tym że nie mam jeszcze instalatora, a sam chyba nie umiem go zrobić.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa zrobisz wersję dla herbow??? a i dopatrzyłem się błedu otoż kiedy zaczyna się mecz to pokazują kto komentuje i tam nie mam tego nowego...poprawisz to??? a i jak zaczyna się mecz jest też pokazane kto gra i po między tym mam znaczek BPL wkońcu miałem wcześniej EPL patcha... możesz mi powiedzieć co za unnamed i gdzie on się znajduje bo chciałbym to zmienić
--- Koniec cytatu ---
Zaraz wrzuce wersje dla herbów.
Maychey:
DOWNLOAD:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
ThEgUnNeRsXd:
dzięki ale mam pytanie a mianowicie czy mogl byś nie długo zrobić tego updete właśnie żeby tego na początku znaku BPL gdy jest pokazane kto z kim gra nie było , żeby tam gdzie jest pokazane kto komentuje był ten sam motyw i żeby z radaru usunąć ten znak BPL ?
Nawigacja
[#] Następna strona