Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników

Maychey Editing Thread (Selector JUŻ JEST!)

<< < (6/60) > >>

jakub111.74:
Powiem tak Maychey według mnie w pierwszej rundzie wygrywa.Znakomity Scoreboard i z nowymi napisami drużyn.Uważam że lepsze do tego scoreboardu byłoby inne loga Orange Sport.Maychey daj linka do tej tablicy wyników.

Pstryks:
Ty niewierz, że on zrobił sobie tak o a jeśli chcesz nazwy drużyn to ja co moge też pokozać jakie zrobiłem.

ckman1973:
Maychey dasz download jak skonczysz c+? i bedzie z napisami? a jeszcze jedno pytanie-grasz na ekstraklasa patch fv?jak tak to powiesz jak wrzucić do ep ;)

Pstryks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMaychey dasz download jak skonczysz c+? i bedzie z napisami? a jeszcze jedno pytanie-grasz na ekstraklasa patch fv?jak tak to powiesz jak wrzucić do ep ;)

--- Koniec cytatu ---
I ty przeciwko mnie a on mógł se zrobić takie 2 wrzucić do gry i prosze napewno niezrobił dla wszystkich klubów.

Maychey:
Postaram się jeszcze dziś dać download Orange sport.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMaychey dasz download jak skonczysz c+? i bedzie z napisami? a jeszcze jedno pytanie-grasz na ekstraklasa patch fv?jak tak to powiesz jak wrzucić do ep ;)

--- Koniec cytatu ---
Co do scoreboardu C+, nie jestem pewnien czy mam go jeszcze na dysku, możliwe że usunąłem.
I tak, gram na Ekstraklasa Patch FV ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej