Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Real Madryt - Galacticos

<< < (6/15) > >>

blackout.:
Może zrobice cały patch taki 1998-2004.Ja bym mógł menu zrobić. ;)

Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJutro pomyślimy. Możecie pisać składy jak najbardziej. Ja zobaczę wasze propozycje jutro i podam skład a wy powiecie czy wam odpowiada. Ok??

--- Koniec cytatu ---
Ja myślałem, że era Realu to lata 1996-2003. Nie lubię Realu, ale zawsze uważałem za największą gwiazdę Fernando Redondo, był jeszcze Michael Laudrup oraz Luis Enrique
Sorka, wiem że prosiłeś o cały skład, ale nie mam czasu, a brak tych trzech zawodników, (szczególnie pierwszego) kole w oczy.

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże zrobice cały patch taki 1998-2004.Ja bym mógł menu zrobić. ;)

--- Koniec cytatu ---

To co?Składy z 98 mogę dać z FIFY 99. ;)

Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo co?Składy z 98 mogę dać z FIFY 99. ;)

--- Koniec cytatu ---
Składy to nie jest ciężka sprawa, nawet w necie. Gorzej poszukać fajnych facjat Zidane czy innych np. Cesara.

mrowa196:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże zrobice cały patch taki 1998-2004.Ja bym mógł menu zrobić. ;)

--- Koniec cytatu ---
Możemy zrobić, ale musimy zebrać ekipę, a zresztą ja bym to uznał za dopinacz do najlepszych i najpopularniejszych patchów do pesa. Dopinacz mógłby zawierać Galacticos, a także drożynę złożoną z najlepszych piłkarzy Realu wszechczasów. Być może jeszcze jakieś drużyny Realu z konkretnych czasów. W tym patchu do pes 6: REJESTRACJA lub LOGOWANIE jest parę historycznych drużyn Realu. Drużyny mogłyby być podmienione za wszystkie klasyczne reprezentacje. smolarek222 zrobił by tło i mamy mini patch. Pomyślcie czy robimy Galacticos czy Real Madrid mini patch. Ok?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej