Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Real Madryt - Galacticos

<< < (7/15) > >>

mrowa196:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkłady to nie jest ciężka sprawa, nawet w necie. Gorzej poszukać fajnych facjat Zidane czy innych np. Cesara.

--- Koniec cytatu ---
Facjaty się zrobi w grze.

Iker Casillas, Cesar, Roberto Carlos, Michel Salgado, Ivan Helguera, Zinedine Zidane, Luis Figo, Raul, Claude Makelele, Ronaldo, Fernando Hierro, Esteban Cambiasso, Guti, Francisco Pavon, Steve McManaman, Santiago Solari, Oscar Minambres, Fernando Sanchez Morientes, Ruben Gonzalez, Raul Bravo, David Beckham, Flavio Conceicao, Alvaro Mejia. Czy taka 23 pasuje, można dołożyć albo odjąć jakby co.

blackout.:
To mam robić menu?Zdecydujcie się! ;)

I mam taki fajny pomysł,żeby zrobić Real Madryt o tak po latach,aż skończyć na 2002-2004,oczywiście też teraźniejszy Real. ;) Robić piłki Realu,ale tym mogę się zająć,menu Realu,Screboard Real Madrit TV,już ktoś zrobił na forum,nowe twarze dla Realu itp.Realu. ;) Co wy na to?Taki mini patch Real Madryt is the best,taką proponuje nazwę.Zakładać temat?Tylko kto by to robił?Oprócz mnie i mrowy.

mrowa196:
Zamykam temat. Razem ze smolarkiem rozpoczynamy prace nad mini patchem o Realu, oczywiście przyjmiemy każdą pożyteczną rękę do pomocy

mrowa196:
Z powodu że z tamtego patcha nic nie wyszło sam postarałem się zrobić, ale tylko Galacticos.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

PES2009_EDIT01 wklejamy do Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
unnamed_5 i 6 do domyślnie C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img\cv0a.img
unnamed_1169 i 1170 do domyślnie C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img\ga0f.img
Stroje będą później.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE - stroje
OTHERS i map.txt wklejamy domyślnie do C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB

UWAGA!!! WSZYSTKO ROBIONE NA PODSTAWIE GA PATCH. BYĆ MOŻE PÓŹNIEJ ZROBIĘ NA INNE PATCHE

mrowa196:
Coś poprawić ?? Bo tak cicho.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej