Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Real Madryt Mini Patch - Real Madryt is the best! by mrowa,smolarek&pes2009pl

<< < (3/13) > >>

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki, masz + za Pogoń ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie mi daj + tylko Mrowie.On chciał Pogoń. :) Ale ogólnie dzięki za +.

Tomaj:
Smolarek222: dokończ wpierw może swój patch, dokończ współtworzony PESLEAGUE Patch, a dopiero później bierz się za nowe rzeczy.
Co do patcha, to jeżeli ma on wnościć do gry tylko 3 czy 4 drużyny Realu to jest on bez sensu. lepiej dodajcie jeszcze jakieś klasyki, bo takiego mini patcha można w 2 godziny zrobić.

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESmolarek222: dokończ wpierw może swój patch, dokończ współtworzony PESLEAGUE Patch, a dopiero później bierz się za nowe rzeczy.
Co do patcha, to jeżeli ma on wnościć do gry tylko 3 czy 4 drużyny Realu to jest on bez sensu. lepiej dodajcie jeszcze jakieś klasyki, bo takiego mini patcha można w 2 godziny zrobić.

--- Koniec cytatu ---

Mój patch będzie już niedługo prawdopodobnie po jutrze. ;)

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESmolarek222: dokończ wpierw może swój patch, dokończ współtworzony PESLEAGUE Patch, a dopiero później bierz się za nowe rzeczy.

--- Koniec cytatu ---

Ja własnie chciałem żeby zrobili Manchester United 1999 ale to ma być podobno patch tylko o Realu

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa własnie chciałem żeby zrobili Manchester United 1999 ale to ma być podobno patch tylko o Realu

--- Koniec cytatu ---

Tak tylko o Realu.Dziwnie by było jak by patch był Real Madryt Mini Patch - Real Madryt is the best,a w patchu by były inne klasyki bądź menu np.z Cristiano Ronaldo,czy Lampardem. ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej