Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Real Madryt Mini Patch - Real Madryt is the best! by mrowa,smolarek&pes2009pl
ckman1973:
phi co to ma byc za patch jak tylko dodacie nowe pilki intro buty i 6 klubow a reszta to GA
WYRAZAM SWOJE ZDANIE NIE DAWAJCIE MI -
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEphi co to ma byc za patch jak tylko dodacie nowe pilki intro buty i 6 klubow a reszta to GA
--- Koniec cytatu ---
TO JEST MINI PATCH!!! A Z GA BĘDZIE TYLKO TROCHĘ OF-a!
mrowa196:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEphi co to ma byc za patch jak tylko dodacie nowe pilki intro buty i 6 klubow a reszta to GA
WYRAZAM SWOJE ZDANIE NIE DAWAJCIE MI -
--- Koniec cytatu ---
My tylko chcemy dać radość kibicom Realu Madryt którzy na pewno będą chcieli pograć Galacticos lub Realem z innej epoki. Na 100% chciałbyś aby powstał taki mini patch o twojej ulubionej drużynie. I przypominam że to mini patch bo patchy już jest bardzo dużo do wyboru, a my tylko robimy do nich dodatek.
ckman1973:
ok spokojnie :D
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMy tylko chcemy dać radość kibicom Realu Madryt którzy na pewno będą chcieli pograć Galacticos lub Realem z innej epoki. Na 100% chciałbyś aby powstał taki mini patch o twojej ulubionej drużynie. I przypominam że to mini parch bo patchy już jest bardzo dużo do wyboru, a my tylko robimy do nich dodatek.
--- Koniec cytatu ---
Nie,nie możemy zrobić dodatka np.do Ekstraklasa Patch,bo jest całkiem inny OF. :) Jak podmienisz na ten OF to już nie będziesz miał możliwości mieć OF-a Ekstraklasa Patch. ;) A tak po za tym,mam zebrane już wszystkie obrazki do menu m.in. będzie takie :
I oczywiście jeszcze kilka innych. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona