Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Wejdzcie i wypowiedzcie się xd

<< < (4/4)

mrozio11:
To masz mały problem
W sumie to bez tych slotów nie opłaca sie za bardzo robić :-\

Tomaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEacha to źle zrozumiałem sry :)
już zmieniłem

--- Koniec cytatu ---
Spoko. Może uważacie, że się czepiam o szczegóły, ale jest to coś co wyróżnia nasz patch. Nie doś, że to połączyliśmy to musieliśmy dochodzić jak dodać niektóre loga i stroje oraz jak zrobić aby do windy nie wywalało, bo przy pewnym złym ułożeniu slotów wywala.
Życzę powodzenia przy patchu i tego aby Smolarek nie chciał się do niego przyłączyć  ;D

SonGoku:
OFa od początku nie będę robił bo nie umiem za bardzo ;] a tak to chciałem pozmieniać drużyny a zostawić te którę są podstawowe od konami czyli z ligi ang,hiszp i włoskiej ale nie wiem jak rozdzielić sloty ;/ a mam przypisane wszystkie twarze ,stroję itd więc bym musiał sciągnąć jakiegos ofa który ma rozdzielone sloty a do tego jeszcze kitserver siagać to zajmie mi trochę czasu ;/

SonGoku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESpoko. Może uważacie, że się czepiam o szczegóły, ale jest to coś co wyróżnia nasz patch. Nie doś, że to połączyliśmy to musieliśmy dochodzić jak dodać niektóre loga i stroje oraz jak zrobić aby do windy nie wywalało, bo przy pewnym złym ułożeniu slotów wywala.
Życzę powodzenia przy patchu i tego aby Smolarek nie chciał się do niego przyłączyć  ;D

--- Koniec cytatu ---
dzięki ,Smolarek może zrobić stroje jak umie :)

SonGoku:
dobra zamykam temat ,jak zrobię patcha to wstawię tutaj , acha jeśli ktoś chcę jakąś drużynę to pisać na PW pierwsze 10 drużyn pojawi się w PATCHU !!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej