Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PEŁNE NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2009 by Master_Rafael [Final 14/07/2009] !!!
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa co to ma do spolszczenia??? Takie stwierdzenia to do tworców ekstraklasa patcha a nie tutaj. Co najwyżej to mogłem pomylić w spolszczeniu dopasowanym do tego patcha nazwy lig i nic więcej.
--- Koniec cytatu ---
Nic nie pomyliłeś bo mój brat ma na swoim kompie EPatcha i twoje spolszczenie i wszystko jest git ;) ;)
Mafiu:
★Master_Rafael★ odwaliłeś kawał dobrej roboty, dzieki tobie gramy w Pes'a po polsku, dzięki.
bart_92:
Witam
mam problem ze spolszczeniem i Update by RealMadrytfan do GAPatch 4.1
mam prawie wszystko spolszczone nie mam tylko master lig.
ktore pliki z kitservera trzeba usunac zebym mial spolszczone master lig tez miec spolszczone?
moj folder rv0c_e
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam
mam problem ze spolszczeniem i Update by RealMadrytfan do GAPatch 4.1
mam prawie wszystko spolszczone nie mam tylko master lig.
ktore pliki z kitservera trzeba usunac zebym mial spolszczone master lig tez miec spolszczone?
moj folder rv0c_e
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
naucz się pisać po polsku i włóż chociaż trochę wysiłku żeby przeczytać 1 stronę, a nie tylko wszystko pod nos mieć podane.
P@v!oR:
bart_92, odinstaluj spolszczenie poprzez plik unistal w folderze img w grze.. później usun wszystkie pliki które mają być usunięte w folderach, które wymienia Master_Rafael, na koniec zainstaluj to spolszczenie jeszcze raz do img w grze.. Przeinstaluj gakserver'a :)
Nawigacja
[#] Następna strona