Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PEŁNE NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2009 by Master_Rafael [Final 14/07/2009] !!!

<< < (222/230) > >>

dawid919:

--- Cytat: dawid919 ---Pomóżcie Panowie
--- Koniec cytatu ---

Już nie trzeba, sam sobie poradziłem  ;D
Spolszczenie jest git, dzięki Master_Rafael  ;)

nike93:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzle przetlumacz master league to nie jest liga mistrzow !!!!

--- Koniec cytatu ---

a co według ciebie kolego znaczy Master League po angielsku ??

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa co według ciebie kolego znaczy Master League po angielsku ??

--- Koniec cytatu ---
Chłopak ma rację bo liga mistrzów to champions league, master league można tłumaczyć jako mistrzowska liga [liga mistrza] - ale wg mnie brzmi to idiotycznie, w spolszczeniu użyłem nazwy liga mistrzów do tego trybu, ponieważ mi się tak podoba, natomiast to co powinno naprawdę nazywac sie Ligą mistrzów zostawiłem w oryginale czyli UEFA champions league. W spolszczeniu do pesa 2010, zastanowię się nad nazwami, o ile spolszczenia nie wyda ktoś z deweloperów lub czy wogóle znajde czas na prace nad spolszczeniem. Tyle ;) szczerze juz nie moge doczekać sie na nowego pesa i krojenia kumpla w nowej odsłonie:)

pawlodar_10:
Może Master League przetłumacz jako "Tryb Menadżerski" ??? ???

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże Master League przetłumacz jako "Tryb Menadżerski" ??? ???

--- Koniec cytatu ---

No,to moim zdaniem pasowało.

I dzięki za spolszczenie lig do mojego patcha. Jeszcze nie ściągnęłem,ale wiem,że dzisiaj jeszcze zagości na moim dysku (albo jutro ;D).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej