Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PEŁNE NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2009 by Master_Rafael [Final 14/07/2009] !!!

<< < (225/230) > >>

Nan1:
Witam, mój problem jest nastepujacy. Po wgraniu Tranceshine Patch 3.3(Chwała dla tego usera za to dzieło) nie działa mi spolszczenie w Trybie kariery, inne rzeczy dzialaja normalnie. Pokasowałem z kitservera pliki ktore były napisane w opisie instalacjii. Wiecie moze jak to naprawic? Z góry dzieki i czekam na szybka odpowiedz ;)

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, mój problem jest nastepujacy. Po wgraniu Tranceshine Patch 3.3(Chwała dla tego usera za to dzieło) nie działa mi spolszczenie w Trybie kariery, inne rzeczy dzialaja normalnie. Pokasowałem z kitservera pliki ktore były napisane w opisie instalacjii. Wiecie moze jak to naprawic? Z góry dzieki i czekam na szybka odpowiedz ;)

--- Koniec cytatu ---

Pod tego patcha nie ma spolszczenia musisz używać wersji RC 1.0 ale wtedy możesz miec np. takie problemy.Chociaż nie wiem czy w tym tkwi problem :-\

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, mój problem jest nastepujacy. Po wgraniu Tranceshine Patch 3.3(Chwała dla tego usera za to dzieło) nie działa mi spolszczenie w Trybie kariery, inne rzeczy dzialaja normalnie. Pokasowałem z kitservera pliki ktore były napisane w opisie instalacjii. Wiecie moze jak to naprawic? Z góry dzieki i czekam na szybka odpowiedz ;)

--- Koniec cytatu ---
gdzies siedzi ci plik ktory zangielszcza spolszczenie z plikow instalacyjnych .img, wina patcha - ma gdzies plik ktory trzeba znaleźc i usunąć aby spolszczenie działalo, możliwe ze nie wszystko wykasowałes to co bylo napisane w instrukcji (to jest bardziej prawdopodobne bo tranceshine patch raczej korzysta z kitservera a nie wprowadza własnego folderu (np. GA patch, ma gakserver - możliwe ze sie mylę ale nie znam dokładnie tych patchy)

Nan1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgdzies siedzi ci plik ktory zangielszcza spolszczenie z plikow instalacyjnych .img, wina patcha - ma gdzies plik ktory trzeba znaleźc i usunąć aby spolszczenie działalo, możliwe ze nie wszystko wykasowałes to co bylo napisane w instrukcji (to jest bardziej prawdopodobne bo tranceshine patch raczej korzysta z kitservera a nie wprowadza własnego folderu (np. GA patch, ma gakserver - możliwe ze sie mylę ale nie znam dokładnie tych patchy)

--- Koniec cytatu ---

Jakie screeny z kitservera byś potrzebował żeby to ocenic? ( i znaleźc usterke)

★Master_Rafael★:
mozesz dać ale nic nie gwarantuje:
wiec daj z rozkładem folderów .img w kitserverze i później przede wszystkim z folderów rv0c_e.img pdata.img

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej