Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PEŁNE NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2009 by Master_Rafael [Final 14/07/2009] !!!
★Master_Rafael★:
Witam po swiętach:) ten tydzień mam trochę zajęty (szkoła w weekend, praca w tygodniu, komputer kumpla do naprawy (gruntowne czyszczenie i reinstal systemu łącznie z wgraniem jego badziewi na dysk ;D)) tak wiec na robotę nad spolszczeniem nie będę miał wiele czasu, ale także nie oleje tego, w wolnych chwilach prace będą iść do przodu. Z oficjalnych wiadomości to tak - spolszczenie wyjdzie w wersji beta do kitservera, przez jakis tydzień wszyscy zainteresowani będą mogli zgłaszać błędy i niedociągnięcia w spolszczeniu(w jakiej formie dam znać przy udostępnieniu bety). Wasze opinie oczywiście wezmę pod uwagę i w miarę możliwości błędy poprawię. Po tym czasie powinno wyjść spolszczenie w wersji finalnej, także w plikach .img do podmiany w folderze z grą (dla tych co mają problem z kitserverem). Jeśli ten pan z brodą z góry da, to wersja beta pojawi sie w tym tygodniu ;) ;) Aaa, na razie wersja beta jak i finalna ma pozostać tylko na forum pesleague, nie życzę sobie rozprzestrzeniania na innych stronach (po prostu fani pesleague mają mieć dostęp do spolszczenia jako pierwsi, a poza tym nie chciałbym aby ktokolwiek czerpał jakiekolwiek korzyści (m.in. finansowe) z mojej pracy i paru pomocników).
Pozdrawiam fanów PES2009 ;D
P@v!oR:
Święte słowa Master_Rafael :)
Nie po to się męczyłes wraz z pomocnikami z tym spolszczeniem, by ktoś teraz ty wykorzystał. I mam też taka nadzieję, że reszta dotrzyma obietnicy z szacunkiem. Wkońcu pesleague najlepsze i niech żałują Ci, których tu nie ma :)
Laperek1:
:-X ja dotrzymam obietnicy napewno :-X
Laionik:
Master_Rafael się nie pyta czy Ty Laperek dotrzymasz obietnicy czy nie, tylko informuje, że nie życzy sobie rozprowadzania jego dzieła.
Taki off
--- Cytuj ---ja się nie umiem doczekać
jeju nie napisałem dobrze dlatego bo się spieszyłem i napisałem jak mi popadło
--- Koniec cytatu ---
Co do poprawnej pisowni ma czas? Napisanie "Nie mogę się doczekać" zjamuje jakieś hmm.. 2 sekundy a przed tym zastanowienie się nad poprawnością zwrotu z jakąś jedną sekundę 8)
Laperek1:
kurde wtedy się spieszyłem a mi przecież nie możecie zabronić pisać tak
Nawigacja
[#] Następna strona