Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PEŁNE NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2009 by Master_Rafael [Final 14/07/2009] !!!
CiagorexSTW:
tydzień sie kończy spolszczenia nie ma :D zaraz będzie 30 postów z pytaniami kiedy spolszczenie :D
mrowa196:
Jeśli Master Rafael nie wyda spolszczenia Beta w .exe to ja postaram się zuploadować spolszczenie w tym właśnie formacie. Oczywiście tylko tutaj i tulko za zgodą autora.
¤★WiślaK★¤:
Jak wy mnie wkurzacie pytaniami typu ''kiedy spolszczenie''.poczekajcie cierpliwie zawsze kiedyś będzie
p.s też se zmieniłem nick.Z Messi10Barca na ★WiślaK★
P@v!oR:
Niedługo zapiszecie kilkanaście stron z pytaniem 'Kiedy będzie?' a to nie potrzebne bo nikt się niczego nie doszuka. Będzie zrobione to autorstwo wszystkich poinformuje i wszyscy będą się cieszyć. Więc powtarzam, cierpliwości :)
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli Master Rafael nie wyda spolszczenia Beta w .exe to ja postaram się zuploadować spolszczenie w tym właśnie formacie.
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem po co instalator .exe skoro pliki wystarczy wkleic do kitservera, chyba każdy wie gdzie na swoim dysku ma taki folder i umie skopiowac i wkleic pliki, szkoda twojego wysiłku i pracy ;)
Nawigacja
[#] Następna strona