Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PEŁNE NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2009 by Master_Rafael [Final 14/07/2009] !!!

<< < (20/230) > >>

mrowa196:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie rozumiem po co instalator .exe skoro pliki wystarczy wkleic do kitservera, chyba każdy wie gdzie na swoim dysku ma taki folder i umie skopiowac i wkleic pliki, szkoda twojego wysiłku i pracy ;)

--- Koniec cytatu ---
A jednak znajdą się takie poczwary które nie będą wiedziały. Ale dobra nie będę robił.

drager666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jednak znajdą się takie poczwary które nie będą wiedziały. Ale dobra nie będę robił.

--- Koniec cytatu ---

myślę że jednak instalka to fajny i bardzo wygodny sposób, zanim zacząlem ściągać i instalować patche też nie wiedziałem gdzie co i do jakich folderów wrzucać, fakt jest to banalnie proste ale tak byłoby po prostu wygodniejsze.

mrowa196:
To jak zrobić później czy nie?

Pablo1919:
Najlepiej to spolszczenie zachowajcie tylko dla siebie, zróbcie na złość tym którzy się wypytują ciągle "kiedy będzie spolszczenie". Nie róbcie im łaski. Wy tam ciężko pracujecie a reszta ma was w du... i chce żebyście im tylko spolszczenie zrobili, a później i tak o was zapomną.

P@v!oR:
He he, bez przesady, ja szanuje każdego pracę i wiem, że to nie jest łatwe gdyż miałem z tym doczynienia :p powiem, że też nie mogę się tego spolszczenia ale jak ktoś jest zajęty, ma inne ważniejsze sprawy to jak najbardziej w/w praca nie jest pierwszoplanowa :) też byłbym za czymś takim żeby nie dać za wygraną tym którzy nawet nie mają siły poświęcić czasu na przeczytanie kilku stron tematu, ale są wyjątki...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej