hehe tacy ludzie są troszkę żałośni jak dla mnie , aby oceniac gre po filmikach, to obłąd , ludzie człowiek który grał mówi wam że jest świetna a wy swoje ;d
mój kumpel gra w fife i mowi ze jest zajebista, a jak ja zagralem to byla to dlamnie gra 100 razy gorsza od pesa 2009, i nawet chyba 2008, moglaby sie rownac z 6-tka (jak dla mnie), a wiec nie kazdemu moze sie ten pes podobac. masz racje zeby nie komentowac przed rozegraniem pierwszego meczu. ten kto bedzie nastawiony na nie, na FIFE to i tak nie bedzie im sie podobac, bez roznicy na jakosc (znam takich)
Co do FIFY, mam PS2 i PES 2008 oraz FIFE 08. Na PlayStation2 PES jeszcze wyprzedza FIFE, ale kolega ma Xbox360 tam juz tak fajnie nie jest. FIFA to bardziej konsolowa gra bo na PS3 i X360 PES ustępuje i to znacznie Mrugnięcie. Ale na PC'tach wymiata Duży uśmiech
już nie moge się doczekać
tez takie podniecenia mialem o 2009 i co? i okazalo sie ze kroloje 08 bo te samoczynne akcje strzały podania i wślizgi były beznadziejne....a 10 nie będzie lepsza....grałem już w PESA 10 mini demo[ mini firewall(miałem 15 minut]mecz Barca real i okazuje się ze jak podaje Xavimdo Messiego na 5 metrów to leci o 30* w bokpo za tym będzie trzeba do wygranej masakryczna cierpliwość ponieważ żeby stworzyć groźną akcje trzeba zrobić minimum 30 podańintryguje mnie tylko ze nie można grac mecz na 90 minut rzeczywistych(sekunda po sekundzie)a angielska liga to tez porażka bo Valencia np. nie jest zrobiony jak trzeba tylko jak zwykły piłkarz(nie realnie)i niech nikt nie myśli ze nie lubię PESA
Heh a już sobie Pes-a 10 na allegro Zapewniają wysyłke ok 20 października i do tego jest w dobrej cenie 105zł+dostawa 15 zł Jeśli ktoś chce kupić to tu macie link REJESTRACJA lub LOGOWANIE
wysyłka ok 20 października jak premiera 23
Zacznijmy od tego ze na oficjalnej stronie konami pisze ze premiera w europie 21-22 października .Biorąc pod uwage że jestesmy zacofanym krajem dlatego u nas 23