Autor Wątek: Reprezentacja  (Przeczytany 488 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lolek1994

• V - ligowiec
  • **
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 27.10.2008r.
Reprezentacja
« dnia: Kwiecień 11, 2009, 11:11:36 »
W EPatchu final version w updacie nr 2 jest fajna rzecz bo jest maxymalnie zapełniona lista zawodnikow w reprezentacji. Tylko na samym dole sa zawodnicy typu : Komorowski, Kokosza itp. , których nie chciałbym w reprezentacji a niemoge ich zamienic w "register player" bo tam pokazuje standardowo tych zawodnikow bodajze 24 czy iluś i chciałbym jakoś zamienić np. Smolarka za Kokoszkę, żeby Kokoszka był na pierwsze liscie i żeby szło go wymienić. Kombinowałem z pro evo editing studio ale nie umie. Nie wiem czy sie tam da. Jak ktoś wie prosze o odpowiedz bede bardzo wdzięczny  :)

Offline Tomaj

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 14.08.2008r.
  • Od kołyski tak się kręci...
Odp: Reprezentacja
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 11, 2009, 12:04:31 »
Domyślnie gra widzi w edycji tylko 23 zawodników i tego nie zmienimy. Tak samo edytor, ale to możemy zmienić. Pisałeś, że próbowałeś w PRO EVO, ja Ci bym radził ściągnąć PES Editor najnowszą wersję, znajdziesz ją REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Następnie po wypakowaniu w głównym folderze będziesz miał plik: editor.exe.config. Otwierasz go w notatniku i odnajdujesz linijkę:
  <add key="countOfPlayerInNationalTeam" value="23" />
Oznacza ona, że edytor widzi i pozwala umieścić w drużynie narodowej tylko 23 druzyny.
Zmień liczbę 23 na dowolną w przedziale 23-32. Tyle ile wpiszesz, tylu zawodników będziesz mógł dodać (lub podmienić) w tym edytorze.
Lokalny patriota, z jeżyckiej gliny chłopak!
Dumny z bycia pyrą, z tego żem się tu wychował!

Offline lolek1994

• V - ligowiec
  • **
  • Autor wątku
  • Na forum od: 27.10.2008r.
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 11, 2009, 12:06:52 »
Ok dzieki!! zaraz spróboje :)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 11, 2009, 12:06:52 »