Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Barclays Premier League patch by pesleague.pl

<< < (3/234) > >>

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDoMManu ja również jestem fanem EPL :) Tylko troche innej drużyny niż ty  :-*
Menu pasuje to ze stadionami tylko kilka można by pozmieniać. Najlepiej gdyby tu nie było z żadnymi piłkarzami typu Ronaldo czy Lampard.

--- Koniec cytatu ---

Na razie jest dobre jak się komuś nie będzie podobać niech nie pobiera ! :D ale ty jestes np fanem Chelsea to sciagasz do patcha szybko menu chelsea podmieniasz kilka plikow i gotowe :) a tak kazdy element obecnego menu skupia sie na roznych teamach z EPL

FCB10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo najprawdopodobniej :) nie zamierzam jak narazie jego zmiany:)

--- Koniec cytatu ---

lepszy jest ten scoreboard: REJESTRACJA lub LOGOWANIE ;)

ale to jest wasz patch i bedziecie robic jak bedziecie chcieli, to jest tylko moje zdanie :)

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
Kolejny fajny patch sie zapowiada.Dla mnie to on bedzie chyba najfajniejszy bo jestem miłośnikiem angielskiej piłki  ;D ;D ;D

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIElepszy jest ten scoreboard: REJESTRACJA lub LOGOWANIE ;)

ale to jest wasz patch i bedziecie robic jak bedziecie chcieli, to jest tylko moje zdanie :)

--- Koniec cytatu ---

też mialem go brac ale po 1 to zobacz jaki on na tej czerwonej tabliczce wyniku jest wyszczerbiony a po drugie kluby sa pisane nazwami a nie jest wlepione logo niby bardziej realistycznie ale jednak końcowy efekt gorszy ;/

kubala41:
Ja uwielbiam Premiership

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej