Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Barclays Premier League patch by pesleague.pl

<< < (21/234) > >>

DoMManU:
Dobra zrobiłem te kitsy Chelsea z białymi getrami :) jak macie jakieś propozycje to piszcie

REJESTRACJA lub LOGOWANIEnawet bez trailera wiem że to będzie najlepszy patch w końcu robi go najlepszy patchmaker na tym forum ja gram na twoim patchu a jak se pomyśle że robisz nowego jeszcze o mojej ukochanej premier league to wiem że to najlepszy patch w całej Polsce!

--- Koniec cytatu ---

HEHE :) no dzięki :) premiera trochę się opóźni na chwilę obecną Michal16Widzew wgrywa facjaty i przegląda ofa a potem ja będę robił
staty i numery koszulek a potem będzie przegląd wszystkiego i załaduje te 1700mb na server :)

A dziś dam screeny ze wszystkich stadionów :)

EsDoU:
bardzo fajnie, ale może nie przesadzajmy z tymi narożnikowymi flagami itp bo będzie patch typowo angielski, i koniecznie Championship musi być

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbardzo fajnie, ale może nie przesadzajmy z tymi narożnikowymi flagami itp bo będzie patch typowo angielski, i koniecznie Championship musi być

--- Koniec cytatu ---

Ale można dać tylko jeden rodzaj flag to jakie maja być jak nie z EPL :) a z Championship nic nie musi to jest EPL patch a nie championship powtarzam po raz kolejny że te 12 teamów z Championship jest tylko i wyłącznie po to by w Master Lidze w lidze angielskiej nie bylo zespolow z hiszpani wloch etc :)

EsDoU:
chodzi mi o to że tego patcha by nie mogło być bez championship :P więc nie możecie sie z tego wycofywać, i powodzenia ;)

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchodzi mi o to że tego patcha by nie mogło być bez championship :P więc nie możecie sie z tego wycofywać, i powodzenia ;)

--- Koniec cytatu ---

jeszcze raz powtarzam to nie jest championship patch tylko EPL patch... i 12 zespolow championship wystarczy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej