Mam mały problem:Gdy gram na stadionie Stamford Bridge na trybunach jest brak kibiców. Prosze o pomoc
Siemka chciałem zapytac kaiedy jakis upload z nowymi składami np:kaki do realu c.ronaldo do realu i wielle innych??
Instalowałem tego patcha i po kilku dniach musiałem reinstalować gierkę aby pozbyć się tej niedoróbki. Trawa tak zielona, że świeci jak fluorescencyjne UFO, przy wykonywaniu np. rzutu wolnego, gdy kamera zmienia widok trawa zmieniała kolor na mleczno biały, jakbym grał na kostce twarogu... Kolejna sprawa to te osławione stadiony. Największy ból to brak generowania dynamicznego oświetlenia, które jest głównym czynnikiem w budowaniu realizmu w każdej grze 3D. Przez to gra wydaje się plastikowa łącznie z trawą, która wygląda bardziej na sztuczny trawnik, niż na świeżo przyciętą trawkę.Poza tym wszytko OK do przyjęcia a nawet lepiej
co trzeba zrobic zeby to naprawic
ej no co DoMManU se chyba w trabe leci???zrobil patcha i moglby zrobic jakis update skoro na rynku transferowym wilkie hiciory (C.Ronaldo, Kaka, Benzema, ...)chociaz beniaminkow moglby zrobic :///