Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Barclays Premier League patch by pesleague.pl
edisco:
Instalowałem tego patcha i po kilku dniach musiałem reinstalować gierkę aby pozbyć się tej niedoróbki. Trawa tak zielona, że świeci jak fluorescencyjne UFO, przy wykonywaniu np. rzutu wolnego, gdy kamera zmienia widok trawa zmieniała kolor na mleczno biały, jakbym grał na kostce twarogu... Kolejna sprawa to te osławione stadiony. Największy ból to brak generowania dynamicznego oświetlenia, które jest głównym czynnikiem w budowaniu realizmu w każdej grze 3D. Przez to gra wydaje się plastikowa łącznie z trawą, która wygląda bardziej na sztuczny trawnik, niż na świeżo przyciętą trawkę.Poza tym wszytko OK do przyjęcia a nawet lepiej :)
bartiveb:
Ja mam pytanie odnośnie nutki , która jest grana w momencie wkraczania piłkarzy na murawe . Podał by ktoś numerki odpowiedzialne za zmiane tej melodii ? ; )
madeN:
Siemka chciałem zapytac kaiedy jakis upload z nowymi składami np:kaki do realu c.ronaldo do realu i wielle innych?? :)
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemka chciałem zapytac kaiedy jakis upload z nowymi składami np:kaki do realu c.ronaldo do realu i wielle innych?? :)
--- Koniec cytatu ---
No chyba po zakończeniu okna transferowego.Chyba że ktoś zrobi wcześniej i potem ewentualnie będzie dorabiał ;D
ronaldo76:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEInstalowałem tego patcha i po kilku dniach musiałem reinstalować gierkę aby pozbyć się tej niedoróbki. Trawa tak zielona, że świeci jak fluorescencyjne UFO, przy wykonywaniu np. rzutu wolnego, gdy kamera zmienia widok trawa zmieniała kolor na mleczno biały, jakbym grał na kostce twarogu... Kolejna sprawa to te osławione stadiony. Największy ból to brak generowania dynamicznego oświetlenia, które jest głównym czynnikiem w budowaniu realizmu w każdej grze 3D. Przez to gra wydaje się plastikowa łącznie z trawą, która wygląda bardziej na sztuczny trawnik, niż na świeżo przyciętą trawkę.Poza tym wszytko OK do przyjęcia a nawet lepiej :)
--- Koniec cytatu ---
ustaw sobie w setings w C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 medium
i będziesz miał normalną
Nawigacja
[#] Następna strona