Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Barclays Premier League patch by pesleague.pl

<< < (231/234) > >>

Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBędą dziś linki?

--- Koniec cytatu ---

Komentarze to Patcha pytania itp Prosimy kierować pod tren adres

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

sender1407:
Wiem że teraz to pewnie juz troche za późno, ale wpadłem na pomysł który wyróżniałby jeszcze bardziej ten patch od innych. Mianowicie Liga Europejska można by zrobić np. zamiast Champions League albo w Pucharach/Ligach. Dodało by się kilkanaście zespołów grających w tych rozgrywkach m. in. Larissa,PAOK(Grecja),Gent(Belgia),Salzburg,Austria Wien,Rapid Wien(Austria),Trabzonsor(Turcja),Hearts(Szkocja),FK Moskwa,Spartak(Rosja),Young Boys,FC Bazylea(Szwajcaria),Olimpi Rustavi(Gruzja),Frednikstad(Norwegia). To 14 zespołów z różnych lig europejskich, doda sie jeszcze jakies druzyny z Bałkanów albo ze Skandynawii i z tych lig jak angielska,hiszpańska itd. i uzbierze się te 48 biorących udział w tej edycji. Kto nie wie jaki będzie system rozgrywania niech przeczyta REJESTRACJA lub LOGOWANIE

fiszu1908:
Mam prośbe moglby ktos wstawic tylko stadiony ??bo mam ta nastepna wersje update 09/10///z gory dzieki i super patcha zrobiliscie wogole

oskar214:
jest błąd w tym patchu i domagam sie aby go poprawic ,gdy wybieram reprezentacje holandii to sie wyłancza gra , jakas rada ?

Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjest błąd w tym patchu i domagam sie aby go poprawic ,gdy wybieram reprezentacje holandii to sie wyłancza gra , jakas rada ?

--- Koniec cytatu ---

Do wszystkich osób którym nie działa rep. Holandii!!!

Wejdźcie w ?:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img\cv09.img i usuńcie plik adboards_30 i adboards_26

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej