A ile będzie ważył patch?Ewentualnie jak będzie w partach ile będzie miał jeden part?
napewno będzię w partach i najprawdopodobniej po 200mb każdy
A wiadomo tak mniej więcej ile tan patch bedzie ogółem ważył spakowany
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
dommanu wrzuc na odsiebie
a na tych nowych stadionach to przycina lekko gre czy nie??
Cytat: fantheblues Kwiecień 13, 2009, 16:41:47DoMManu ja również jestem fanem EPL Uśmiech Tylko troche innej drużyny niż ty BuziakMenu pasuje to ze stadionami tylko kilka można by pozmieniać. Najlepiej gdyby tu nie było z żadnymi piłkarzami typu Ronaldo czy Lampard.Na razie jest dobre jak się komuś nie będzie podobać niech nie pobiera ! Chichot ale ty jestes np fanem Chelsea to sciagasz do patcha szybko menu chelsea podmieniasz kilka plikow i gotowe Uśmiech a tak kazdy element obecnego menu skupia sie na roznych teamach z EPL
a jak ktoś jest fanem Real Madryt to tez da rade sciagnac menu realu i podmienic i bedzie dzialac
W razie czego jeszcze zostaje menu joga bonito (według mnie najlepsze do pes'a)
Będzie można Realu son tak napisał dla beki albo się nie zna
a jak myślisz ?? dla beki xdd koleś sie nie zna ,bo jak można NIE wgrać innego menu ? xfd
cze mam pytanko ,kiedy wyjdzie ten patch, i da rade wygrać do kitservera więcej niż 20 stadionów? Tak jak jest np. Pes 6