Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Barclays Premier League patch by pesleague.pl
fantheblues:
Pytałeś o sugestie i pomysły,a ja myslałem, ze ty będziesz zaczynał go robić, a tu koniec już. :D
fantheblues:
Co do tych bajerów to EPL jest ligą angielską, stąd myslałem, o piłce reprezentacji np. :)
Jak widzsz, menu nie cieszy się zainteresowaniem ;)
Gawel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo do tych bajerów to EPL jest ligą angielską, stąd myslałem, o piłce reprezentacji np. :)
Jak widzsz, menu nie cieszy się zainteresowaniem ;)
--- Koniec cytatu ---
A mnie jakoś menu się podoba, nic w niej złego nie widzę o_O, zresztą na menu patrzysz może paru sekund, bardziej się liczy dopracowanie stadionów, żeby nie było żadnych defektów trawy, tak jak na Old Trafford w jednym z patchów tego pana :P oraz dopracowanie innych składników podczas meczu :)
Taka oczywiście moja opinia =]
blackout.:
Pomóć w czymś? ;D
DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mnie jakoś menu się podoba, nic w niej złego nie widzę o_O, zresztą na menu patrzysz może paru sekund, bardziej się liczy dopracowanie stadionów, żeby nie było żadnych defektów trawy, tak jak na Old Trafford w jednym z patchów tego pana :P oraz dopracowanie innych składników podczas meczu :)
Taka oczywiście moja opinia =]
--- Koniec cytatu ---
Stadiony nie są mojego autorstwa nic nie poradzę :) a menu robił Remigiusz :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPomóć w czymś? ;D
--- Koniec cytatu ---
NA chwilę obecną dziękuję uprzejmie :) chyba że umiesz robić stadiony i masz troche czasu :) bo niektóre nie prezentują się najlepiej :P
Nawigacja
[#] Następna strona