Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Barclays Premier League patch by pesleague.pl

<< < (7/234) > >>

cube:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPomóć w czymś? ;D

--- Koniec cytatu ---
Opanuj się człowieku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niby w czym mógłbyś pomóc?????
DomManU weź zrób coś z tym dzieckiem >:(, zobacz jego tematy i posty

Odp DoMManU reedit:
Zajmę się tym  :P

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOdp DoMManU reedit:
Zajmę się tym  :P

--- Koniec cytatu ---

Od dziś postanawiam poprawę,ale co waszym zdaniem mam zmienić w swoim postępowaniu na forum?

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOd dziś postanawiam poprawę,ale co waszym zdaniem mam zmienić w swoim postępowaniu na forum?

--- Koniec cytatu ---

Widzisz chłopie miedzy innymi to ze zadajesz pytanie dotyczace swojej osoby w temacie o BPL patch co jest spamem :]

1 Nie spamuj
2 Nie zakladaj 1254124 watkow z ktorych zalozenia wymagalo 3
3 badz kulturalny dla innych urzytkownikow
4 patrz pkt 1 :)

Gajek#10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENarazie ja mam założone tylko 10,góra 12 wątków.To nie jest tak dużo w porówaniu z innymi.

Ja naprawdę jestem.Rzadko kiedy wchodzę w "zaczepki",ale jak ktoś na mnie nachodzi."O!!!..." i coś tam mi dogaduje,to przecież muszę się obronić,ale będe starał się to robić wszystko co napisałeś,ale mam jedną prośbę.Nie jedźcie na mnie!Ja nie jestem Alfą i Omegą i jak coś mi nie wyjdzie,to nie wyśmiewajcie mnie! :-\

--- Koniec cytatu ---
Dommanu zapomniales 1

nie rob wszystkiego rob to co umiesz najlepiej!!!

PS.DOmmanu co zostalo do zrobienia?

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

PS.DoMManU co zostalo do zrobienia?

--- Koniec cytatu ---

No patch właściwie gotowy że tak powiem zostało do zrobienia intro , okładka , readme pl , readme eng ... ale trzeba to jeszcze przejrzeć i przetestować wiec jeszcze troche czasu zejdzie do premiery...  pare elementow chcialbym poprawic teraz a nie w update... ale jak sie okarze ze w najblizszych dniach nie bede mial czasu to wydam patch taki jaki mam obecnie a update tam za 3 tygodnie czy kiedy ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej