eeee powie mi ktoś jakie pliki w cv09 odpowiadają za murawę bo na moich detalach mam ją czarną ale stadion chciałbym zachować odpowie ktoś
dołaczam sie...braciakowi kuleje troszke na high... Toshiba Satelite A200...1,7 CoreDuo, 2GB RAM, GeeForce Go 7300 512 MB
A na jakich detalach grasz jaka rozdzielczość i podaj specyfikację swojego kompa
no to 1024x768 4:3 quality low a moj komp to:1 gb ram procek 3.06 jednordzeniowy a karte graficzną mam podajrze 128 mb
No to tą grafike tłustą masz...
No dobra to ok ale możesz więcej informacji o grafice napisać Model (jaka seria 2,3,4,5xxx,6xxx,7xxx,8xxx,9xxx) Pixel Shader jakie masz 2.0 3.0 itd.
mogE ci tyle powiedzieć radeon 9200 SE SEC family microsoft corporation takich mam dwie xD
ale nawet na medium mu kuleje jak na ekranie jest wiecej pilkarzy...a z kolei na low ma czarne murawy... DO PATCHMAKERÓW: Ktoś wspominał że FCL mają słabe mordki...np Kuyt i Torres... REJESTRACJA lub LOGOWANIEtu jest zajebisty facepack FCL REJESTRACJA lub LOGOWANIE
O_o myślałem raczej że masz GF.No to już problem rozwiązany Radeon + 128 MB = shit Ogólnie Radeony to są słabe karty graficzne
ej C.Ronaldo7 i inni jakiego patha od konami używacie