Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 Patch v3

<< < (5/24) > >>

n06i11k90o:
mam pytanko czy mogę ścigać party z różnych źródeł.. np. z mediafire będę miał part 10, a z rapida part 11.. czy są tedy jakieś komplikacje przy instalacji ?

Kubbas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE wystarczy wejść i przeczytać co trzeba.

budzikwn:
Ktos juz pobral?
Moze wrazenia,opinie?

budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE wystarczy wejść i przeczytać co trzeba.

--- Koniec cytatu ---

Ej no bez jaj sciagnelem 14 partow REJESTRACJA lub LOGOWANIE
 i chce 15 przy rozpakowaniu!
Dajcie szybko!

Tak na marginesie mozna bylo tam napisac ,ze jest wiecej partow  itd... a nie w innym watku. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Mam nadzieje ze nie bedzie ich 56,wkurwie sie na max.

babka:
Co do partów na mediafire to w linkach brakuje 57 part'a. Ale można go dociągnąć z posta w części angielskiej forum, tam jest complete ;)

Twojego przypadku nie znam, ale proponuje sprawdzić również w wersji angielskiej czy jest taka sama liczba part'ów.

Pozwoliłem sobie sprawdzić tą sytuację i jeżeli ściągasz z sendspace to niestety jesli woła o 15 part to masz problem ;)

Możesz ściągać części patcha na przemian na przykład: part 1 z filefront, part 2 z mediafire itd

Na razie kompletny jest tylko mirror rapidshare oraz mediafire, w miarę czasu będziemy dodawać party do innych serwerów więc zerkajcie do tematów co jakiś czas

Reuploady są mile widziane, ale nie róbcie tego na tych serwerach: mediafire, rapidshare, filefront, sendspace

Nie doczytałem tego tekstu, w takim przypadku musisz poczekać ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej