Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 Patch v3
DuDi:
57 partów ściągnięte, patch zainstalowany i rozpoczyna się gra...
Niestety w patchu znajduje się kilka niedociągnięć w elementach dynamiki gry (nie umiem tego inaczej nazwać). Nie jest to wina mojego sprzętu od razu mówię. Po prostu płynność klatek w momentach zamieszania podbramkowego jest strasznie mozolna dla oka, szczególnie gdy odpalamy PESa na bardzo wysokiej rozdzielczości.
Broń Boże nie mam pretensji, to tylko moja skromna uwaga :p
I na marginesie prosiłbym o stroje Chelsea - mogą być takie same jak już są tylko koloru białego ;] - znajdujemy czarne, niebieskie oraz pomarańczowe, a białe?? >:(
DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE57 partów ściągnięte, patch zainstalowany i rozpoczyna się gra...
Niestety w patchu znajduje się kilka niedociągnięć w elementach dynamiki gry (nie umiem tego inaczej nazwać). Nie jest to wina mojego sprzętu od razu mówię. Po prostu płynność klatek w momentach zamieszania podbramkowego jest strasznie mozolna dla oka, szczególnie gdy odpalamy PESa na bardzo wysokiej rozdzielczości.
Broń Boże nie mam pretensji, to tylko moja skromna uwaga :p
I na marginesie prosiłbym o stroje Chelsea - mogą być takie same jak już są tylko koloru białego ;] - znajdujemy czarne, niebieskie oraz pomarańczowe, a białe?? >:(
--- Koniec cytatu ---
to spowolnienie to zapewne wina nowych stadionów... kiedyś miałem taki old trafford na którym regularnie co 2 min zatrzymywał się obraz na około 0,8 sek... :) ogolnie te nowe stadiony potrafia zamulić niezależnie od sprzetu na jakim sie gra :)
pakula91:
Zgadzam sie.. :) wrzuci ktoś patcha na torrenta pomoge seedowac. A jak nie na torrent to na jakies serwery zeby sciagac party np po 300 mb czy cos takiego :(
DuDi:
Być może macie racje - nie mam pretensji :D - pisze to co widzę
I taka mała sugestia z mojej strony:
Mianowicie można zrobić tak, aby po strzelonej bramce grali jakiś kawałek w oddali tak jakby echo ze stadionu... tak jak jest już zrobione, że ze stadionu słychać speakera, który mówi nazwisko strzelca :D - coś takiego jest zrobione w PES 09 ;]
ckman1973:
WRZUCI KTOS NA TORRENTA?
Nawigacja
[#] Następna strona