Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 Patch v3

<< < (15/24) > >>

Wojciech:
a czemu nie mam nowych piłek ciągle mam te standardowe i podczas wybierania tylko 13 piłek, i czy można jakoś przyspieszyć tego pesa bo powinien mi działac płynnie a sie tnie ;/

Florq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa czemu nie mam nowych piłek ciągle mam te standardowe i podczas wybierania tylko 13 piłek, i czy można jakoś przyspieszyć tego pesa bo powinien mi działac płynnie a sie tnie ;/

--- Koniec cytatu ---

Oto moja rada: przy wyborze strojów wybierz moduł kitservera za pomocą przycisków PageUP/PageDown. NA dole wyświetl się piłka i następnie za pomocą klawiszy 9 i 0 wybierasz. Co do zacinania się, to zacina się być może z powodu kitservera. PZDR

Pstryks:
Lub małego miejsca na dysku.

Wojciech:
na dysku jeszcze duużo miejsca a z tym kitserverem to się nic nie zrobi ? A i zaczyna mi się zacinać gdy włączam żeby wymuszało odświeżanie, a bez tego mam takie paski przezroczyste przechodzące przez ekran. Reszte opcji zaznaczyłem na minimalne i nic, zresztą to nie powinno się przycinać na średnich ;/

kfg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkiedy bedzie PES 6.5 Patch v4 ?? i co w nim nowego będzie ?? chciałbym żeby był komentarz Borka ale poprawiony a nie orginalny który jest beznadziejny fajnie by było !! ;)

--- Koniec cytatu ---

To jest jedyne co wiemy o PES 6.5 v4 PATCH  :'(
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej