Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Game Soccer Patch 1.0 by bartix07 - WYDANY!!!!!!!!!!!!!!!
Bulbi3232eg:
jest przecież z Championship, z 1 ligą polską, ma być z segundą hiszpańską to fajnie jakby była druga fransuka;D;D hehe żartuje ;P
SonGoku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoze zrob jeszcze mongolska i bedzie super ? w ogole to jak se chcesz tak olewac to juz twoj problem ;]
ja na pewno nie pobiore tego patcha bo jak wyjdzie rlb patch to wszyscy go beda miec a nie jakies poboczne patche sciagac ;lol2;
--- Koniec cytatu ---
rlb ?? zanim on powstanie to bedzie pes 10
bartix07:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoze zrob jeszcze mongolska i bedzie super ? w ogole to jak se chcesz tak olewac to juz twoj problem ;]
ja na pewno nie pobiore tego patcha bo jak wyjdzie rlb patch to wszyscy go beda miec a nie jakies poboczne patche sciagac ;lol2;
--- Koniec cytatu ---
ja cie do niczego nie zmuszam. Nie musisz sciągać mojego patcha jak wyjdzie. Zrobisz jak uważasz ;)
CiagorexSTW:
wiadomo każdy zrobi jak uważa. nie wszyscy będą brali RLB poza tym zanim wyjdzie ukaże się Gaming Access Patch 4.0 i ja na przykład z niego będę korzystał bo v 3.0 jest elegancka po dopowiedniej modyfikacji przeze mnie :D. a wracając do sedna to ja bym proponował Championship
Raul276:
Powodzenia w robieniu patcha ;)
Nawigacja
[#] Następna strona