Będzie działał i na wersji 1.0 będzie bezbłędów i niebędzie połączone w Other Leagues B będzie Eredivisie a zamiast Eredivisie Bundeliga.Screen: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Straszy widzę że ty umiesz robić KITSLOGA zrobisz te parę dla mnie? będę bardzo,bardzo,bardzobardzo,bardzo,bardzo będę bardzo,bardzo,bardzo bardzo,bardzo,bardzo WDZIĘCZNY!PLEASE
wielkie dzięki że nie chcecie pomóc.a ty pumba sam jestes leszcz i lech zremisował tylko a WISŁA WYGRAŁA!! AHAHAHJAK JESTEŚCIE TAKIE ŻYŁY I NIE POMAGACIE TO JAK SIĘ ROBI TE KKKKKKKKIIIIIIITTTTTTSSSSSSSSSLLLLLLLLLOOOOOOOOOGGGGGAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!P.S Dlaczego nie chcecie mi pomóc?
kurde no to ściagne tego patcha ale czy tam będą te kitsloga?
smolarek222 ci je zrobił??
100% dla klubów
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
kurde no to ściagne tego patcha ale czy tam będą te kitsloga?a co do kamilaczesia 4 to po1.przynajmniej wygramy lige2.ty jesteś za Wisłą też3.wiem to dlatego że kiedyś pisałem z tobą pod nikiem messi0barca.
Ja jestem za Wisłą.Wiem o tym że to ty ale też lubię Lech ale zacząłeś wyzywać klubami to się dołączyłem.A co do ekstraklasy to powinni zamknąć naszą ekstraklase bo kibice nie zasługują grać dla takich kibiców jak polacy.