Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
GułA:
RR Wrócili!!!!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Płyta "Super moc" już dostępna :)
4CescFabregas:
Peja kontra Tede.
Waco WPP:
Co to kur** jest Tede ? Pajac który ma wilczy apetyt na szmal i tak naprawdę nic nie wniósł do H-H a gada że Peja niby zje.bał wizerunek polskiego H-H.
Peja zmiażdżył Pedego dissami.
Elo
I jeszcze jedno, płytka Peji "Na serio" jest zarąbista POLECAM! (oczywiście oryginał) ;)
Janek994:
Panowie a słucha(ł) z was ktoś ponadczasowej Paktofoniki albo Kalibra...wiem że oni już nie grają ale to oni byli jednymi z pierwszych i gdy by nie np "legendarne" Jestem Bogiem albo "Nowiny" :D to połowę tych "JP firm" nie było by teraz... naprawdę szacunek dla tych pierwszych...JA osobiście słucham na okrągło O.S.T.R, ten gość ma klasę i pokazuje że nie trzeba być ogolnym na łyso, przeklinającym w co drugim słowie i śpiewającym o pupciach i dragach kolesiem by być dobrym MC...po za tym lubię słuchać 52Dębiec, PFK, K44 i 3 Wymiar
Do Peji nic nie ale po prostu nie wchodzą mi łucho jego teksty ani bity ale z pewnością jest czołowym MC w Polsce
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Paktofonika
REJESTRACJA lub LOGOWANIE O.S.T.R
Polecam i pzdr.. ;) ;) V
eMeK:
Sila Paktofoniki i Kaliber 44 byl Magik. Chwile ulotne, Rob co chcesz, Jestem Bogiem, czy pozniej Kaliber. Tutaj mi wpadly w ucho utowry takie jak Plus i minus, Psychodela(z tym mam male wspomnienia..) Psychoza, Nasze mozgi wypelnione sa Maria czy Moja obawa. Do dzis mam te kawalki w telefonie ;) W ogole cala "Księga tajemnicza" jest zajeebista
Teraz jesli chodzi o Polske to tylko Peja. Reszta kompletnie mi nie odpowiada. Ale musze przyznac, ze wiecej spodziewalem sie z jego nowej plyty "Na serio".
A co sadzicie o tym:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related
Nawigacja
[#] Następna strona