Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
GułA:
Płyta Ryśka "Na Serio" jest dla mnie jego porażką, wg. mnie jest tam zbyt dużo "pierdulamento" o miłości, to nie jest styl do którego nas przyzwyczaił. Kawałki takie jak KC dla niektórych są pro, a dla innych(w tym ja) są poprostu przesłabe. Paktofonika i K44 to klasyk, myślę że o nich nawet nie ma co pisać, każdy (z naszego pokolenia) wie coś o PFK, czy to są rockmeni, czy dodofani. Osobiście polecam płytę "Supermoc" RR Brygady, to jest miazga! Kawałki takie jak "Trzy krótkie historie...", "Uniwersalny Żołnierz", "Koszą Kosy Lasy" czy "Wiatr w oczy" sprawiają że uszy same lecą do głośnika, a ręce do regulatora głośności. Naprawdę polecam przesłuchać tą płytę!
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA co sadzicie o tym:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related
--- Koniec cytatu ---
Co do backmaskingu, to swoją drogą bardzo pracowałem nad tym, żeby to sprawdzić, po włożeniu oryg. płyty, i włączeniu w programie od tyłu, było bardzo podobne, aczkolwiek mniej wyraźne niż na filmiku.
eMeK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPłyta Ryśka "Na Serio" jest dla mnie jego porażką, wg. mnie jest tam zbyt dużo "pierdulamento" o miłości, to nie jest styl do którego nas przyzwyczaił. Kawałki takie jak KC dla niektórych są pro, a dla innych(w tym ja) są poprostu przesłabe. Paktofonika i K44 to klasyk, myślę że o nich nawet nie ma co pisać, każdy (z naszego pokolenia) wie coś o PFK, czy to są rockmeni, czy dodofani. Osobiście polecam płytę "Supermoc" RR Brygady, to jest miazga! Kawałki takie jak "Trzy krótkie historie...", "Uniwersalny Żołnierz", "Koszą Kosy Lasy" czy "Wiatr w oczy" sprawiają że uszy same lecą do głośnika, a ręce do regulatora głośności. Naprawdę polecam przesłuchać tą płytę!Co do backmaskingu, to swoją drogą bardzo pracowałem nad tym, żeby to sprawdzić, po włożeniu oryg. płyty, i włączeniu w programie od tyłu, było bardzo podobne, aczkolwiek mniej wyraźne niż na filmiku.
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie. Jedyne piosenki ktore mu sie udaly z tej plyty to: Zbyt duzo bolu i Pozwol mi życ.
a co do backmasingu.. Ciezko jest stworzyc utwor ktory puszczony od konca da sie zrozumiec... Sam nie wiem co o tym myslec. Ale zejebiscie intrygujace to jest.. Jezeli bylo to celowe to Magik byl postacia wybitna i genialna jak dla mnie.
Nie wiem jak Ciebie, ale jak slucham plus i minus od tylu to az ciary przechodza...
GułA:
Ciary to mnie czasami przechodzą, gdy słucham psychorapu K44 na słuchwakach po nocach... :P Wkońcu gdy jest się zaspanym i słyszy "ueuahuehuaueuueauuee" a do tego tak zrozumiałe że słychać normalny tekst, to miazga :D Słoń też troszku pod Nich podchodzi, ale On to bardziej Horrorcore niż Psychorap, w tą czy w tą, Słonia też polecam.
Death1234:
Zajebioza nutki :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
POZDRO dla wszystkich
GułA:
Żałosne "Pokolenie JP"... ;x Hemp Gru ma fajne kawałki, ale 'nienawiść, hwdp' to porażka, tak samo jak cała firma i "jp jp na 100% firma prost na 100%". To jest poprostu żałosne. :P
Nawigacja
[#] Następna strona