Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ja mimo młodego wieku (17 lat) mogę powiedzieć, że jestem słuchaczem rapu.
--- Koniec cytatu ---
No włąsnie,u nas w kraju tylko ostr to hiphop,a reszta to rap, hh to cala kultura -breakdance ,deska ,grafy beatbox ...powiedzcie mi co ma gural czy peja wspolnego z hiphopem,to tylko raperzy,tacy jak the game czy T. I(podobno gangsta raper a nagrywa kawaleczki z justinem i pieja sobie sopranem :) )
eMeK:
Dla mnie to jest też troche nie zrozumiałe jak np T.I. moze robic cos wspolnie z timberlakem ;/ A szkoda bo nie ktore kawalki mial fajne, np Respect this hustle. A tu nagle Dead and Gone z ta popgwiazdeczka... The Game juz natomiast to jest to co lubie ;] Nie rozumiem tez co robi Mrozu na nowej plycie Peji...
budzikwn:
hajs hajs hajs tak to czytaj ;)
eMeK:
Tak tylko ze tym sposobem jakby zaprzeczali swojemu wczesniej wyrobionemu stylowi... Peja kiedys jechal po mrozu ze popowiec itd a teraz bierze go do plyty... Zaprzecza sam sobie. A juz ten timberlake to jakies nie porozumienie... Najgorsze jest to, ze teraz dla kasy zrobia wszystko. Nawet wykonaja kawalek z takimi popgwiazdkami jak justinek.. A szkoda
GułA:
Siopa rządzi całym światem, więc mnie obecność Mroza nie tyle ździwiła, co zniechęciła do peji.
Nawigacja
[#] Następna strona