Archiwum > Rozrywka

Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.

<< < (39/167) > >>

hesik:
No to ja sobie zareklamuje nasz skład i zachęcę (lub zniechęcę) do kupna nadchodzącej płyty:)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

No i przy okazji zapraszam do odwiedzania naszej strony: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

No i do rozegrania ze mną kilku wyzwań:)

Waco WPP:
W sumie to kawałek jest dobry ale te dialogi ? X_x

GułA:
No,no... Całkiem nieźle :) Ale właśnie, te dialogi jakoś nie podchodzą. :P

Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo tak sorry, ale scena odpowie i wtedy Tede już nic nie zrobi.
Co do mixtape'u to pobrałem z neta bo oczywiście w życiu bym nie wydał kasy na takie ścierwo i tak jak myślałem że tylko Intro jest dobre i może okładka.
SLU !

--- Koniec cytatu ---
Jaka scena? Nie wiem czy wiesz, ale nie wszyscy trzymają z Peją. Nawet śmiem twierdzić ze Tede ma więcej znaczących zwolenników niż Rysio.
I tak na marginesie to mixtapie był za darmo, ale było tylko 70 sztuk... co do kawałków na owym mixtapie to wiele jest zwyczajnych podśmiechójek (np. Pey'ja itp.) ale są też kawałki które są pełne argumentów. I mimo, że lubię Ryśka Peje to muszę przyznać, że beef po prostu przegrywa...

Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to ja sobie zareklamuje nasz skład i zachęcę (lub zniechęcę) do kupna nadchodzącej płyty:)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

No i przy okazji zapraszam do odwiedzania naszej strony: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

No i do rozegrania ze mną kilku wyzwań:)

--- Koniec cytatu ---

To co ty jestes raperem ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej