Archiwum > Rozrywka

Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.

<< < (48/167) > >>

Bogo_Chelsea:
Wlasnie Peja udaje czarnego rapera i mysli ze jest w USA tak samo jak jego banda debil.i Donguralesko i ci inni z poznania Torunia czy nawet ze Szczecina. To jest pseudo Crunck czapeczki z prostym daszkiem plastikowe zloto itd , nigdy Polacy nie dorownaja raperom z USA. Moge dac przyklad RY23 z poznania ma jedna taka plyte na kradzionych bitach raperow z USA i mysli ze to jest fajne czy nie ma DJ? Dla mnie obaj sa komercyjni Tedeuni i Rysio, Tede nawija chojowo chociarz mial kiedys dobre kawalki teraz mnie nie kreca wole jego diso posluchac a Peja Jeszcze gorzej nawija ale i ak Beef wygral Tede bo on zawsze byl najlepszy w beefach i mial wykur.wione dissy  a Peji dissy mozna sobie wsadzic w dope wg.mnie bo zaspiewa tede **** korwa czy hoj i wszyscy sie nim jaracie i pierdo.licie ze pojechal tedego a wlasnie gowno prawda bo tede go zjadl i wysr.al.Dlaczego kiedys peja nagrywal z zuromem a pozniej go dissowal? wystapija na teledyskach pei mieli wspolne kawalki a pozniej sie zaczelo... Wszystko na moj koszt czego peja nie podszedl i mu sam nie wywal*.al tylko tlum ludzi posyla na 16 latka ? Na koncercie tedego bylo inaczej koles mu pokazywal faki a reszta fanow odwrocila sie i zaczela faki pokazywac do tego goscia, nawet na koncercie WWO jakis gosc mial problem do sokola to sokol mu przyjeb.al ze koles sie na glosniku znalazl i nie mogl wstac.Borixon sie smieje z Tedego i nagrywa na niego dissy ale jak by nie Tede to o Borixonie nikt do tej pory by nie slyszal bo dzieki tedemu stal sie raperem tede go w to wszystko wkrecil, pozniej wyjechal do poznania (USA) :D Skumplowal sie z bialo czarnymi raperami i zaczal nagrywac gowno tak jak jak wszyscy w poznaniu oprocz Gurala ma dobre kawalki ale go nie lubie.Tyle w tym temacie pozdro dla prawdziwych sluchaczy ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Sluchajcie starych kawalkow bo teraz co nowe to jeszcze gorsze gowno wyhcodzi nawet nowy THS mnie nie kreci jak stary

rageman:

Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE :)

--- Koniec cytatu ---
To było dla beki, żeby wyśmiać muzyke Techno  :P
Tak wogóle to mówcie co chcecie ale DGE ma najlepszą technikę w Polsce.
Borixon został wkręcony przez WYP3... No i legendarny skład GibGibon.

GułA:
Gurala styl mi się podoba. Jego teksty są trochę bez sensu, ale za to rymy fajne. ;P

Matip125':
Bogo_Chelsea & eMeK

Dzieki takim jak WY jest na forum burdel...
Zmuszacie mnie o godzinie 00:00 usuwac 2 strony jakis bezsensownych postow ktore nawet nic nie wnosza do tematu i pozatym spamujecie... Macie sobie cos do powiedzenia to jest masa opcji: GG, SKYPE (kamerka), PW (forum), PW (mIRC), PW (nasza-klasa), PW (fotka.pl) itp. itd.
Spokoj, albo ufunduje wam tygodniowy odpoczynek od pesleague.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej