Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
eMeK:
ja mu nie mam nic do powiedzenia :) za to on ma, ze jestem cym.bal ;D mam nadzieje Bogo, ze dlugo nie bede musial czekac za sensownym argumentem
to byl spam? temat jak najbardziej pasujacy do tych wypowiedzi. wiec zaden spam
KaZeteL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wszystko na temat beefu!
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mu nie mam nic do powiedzenia :) za to on ma, ze jestem cym.bal ;D mam nadzieje Bogo, ze dlugo nie bede musial czekac za sensownym argumentem
to byl spam? temat jak najbardziej pasujacy do tych wypowiedzi. wiec zaden spam
--- Koniec cytatu ---
Ponad dwie strony tylko i wylącznie WASZYCH wypowiedzi jedna po drugiej to jest spam... Jesli checie sobie pogadac to mowie PW PW i jeszcze raz PW! I te dobranoc itd. tez trzeba bylo sobie oszczędzic! I nie dyskutujcie...
Bogo_Chelsea:
Siemano Emek masz swoja odpowiedz
Dlaczego Peja chcial sie stac czarnym raperem? Otoz to zaczne od poczatku:
Wywodzil sie chlopak z biedy nie mial nic byl zwyklym czlowiekiem zaczal nagrywac rap chcial byc jak raperzy z USA wiec krok po kroku wiekiem az nadszedl moment ze spotkal sie z czarnym raperem i sam powiedzial ze chcial by byc taki jak on to bylo podajze w 98' roku i lecialo z roku na rok az mu sie udalo wprowadzil w poznaniu ten styl, wszyscy raperzy z poznania zaczeli brac przyklad z Ryska zaczeli sie lansowac nagrywac pseudo Cruncki kozaczyc kiedys rap z Poznania byl inny nie bylo tego co z w tych czasach beznadziejne nagrywki pseudo raperow chociarz Rychu nim nie jest ale hojowo nawija, ty wiesz dobrze ze w poznaniu jest taki styl podobny do USA lans itd pseudo crunck tylko ty tego nie widzisz bo stad pochodzisz i bronisz kazdego sowjego jak bys mieszkal gdzie indziej to bys to samo mowil.A co do beefu to Tede mial argumenty ze by na Ryska nagrywac dissy a nie Peja na Tedego nie musial wcale Peja odpowiadac bo to byl diss skierowany w strone co peja zrobil w zielonej gorze gdy by tego nie zrobil to nie bylo by beefu ale peja jest glupi to nie musial odpowiadac bo wiedzial ze ktos nagra dissa na niego bo zle zrobil i mogl sobie to przemyslec i nie odpowiadac no ale coz taki jego los.
Do matip: nie usuwaj tego watku tyko az emek mi odpowie a potem rob sobie co chcesz
Waco WPP:
Peja chciał się stać raperem, a nie czarnym raperem.
Taki z ciebie znawca a pewnie nawet nie przesłuchałeś płyty Na Serio i gadasz farmazony że Rychu chujowo nawija.
Sprawdź kawałki "Hip-Hop" "Na Serio" "Śmiertelna pasja rap" "Zbyt dużo bólu" i popraw post wyżej.
Haj hejty !
Nawigacja
[#] Następna strona