Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
eMeK:
Siemano Bogo :)
No czyli nadal jeden argument podajesz, ze chcias sie kims stac i powiedzial ze chce byc takim raperem jak ktos. Rozpisales sie a nic sensownego nie przeczytalem. Jesli wprowadzil jakis styl to swoj styl, a nie amerykanski. Peja sie lansuje? Gruba przesada.. sluchaj jego tekstow uwazniej. Peja jedynie sprawil, ze rap stal sie popularny w Poznaniu. A to ze Guralesko sie wozi super brykami czy lansuje to juz napewno nie bierze przykladu z Rycha, tylko robi to co ty zarzucasz wlasnie Rychowi, czyli wzoruje sie na Amerykancach. Zreszta nie tylko Guralesko to robi. Mowisz o Poznaniu a zobacz jak w Warszawie sie nosza. Tam jest jeszcze wiekszy lans niz tutaj. Na zakonczenie.. lans mozesz zarzucic kazdemu, ale napewno nie Rychowi. Zobacz sobie MTV Cribs i odcinek wlasnie z Rychem.. Czy tak wyglada czlowiek lansujacy sie? Udajacy Amerykanca? Malo wiesz...
Ja proponuje jednak skonczyc ten temat, bo ja moimi argumentami czuje ze cie nie przekonam a ty swoimi napewno mnie nie przekonasz... Niech kazdy mysli co chce :)
budzikwn:
damu miszczunio mpcetki ! :D
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
zapowiedz tylko dla doroslych i singiel !
jak przez 6 lat nie zrobil tak zajebistej plyty jak zapowiada to sie zawiode.
Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemano Bogo :)
No czyli nadal jeden argument podajesz, ze chcias sie kims stac i powiedzial ze chce byc takim raperem jak ktos. Rozpisales sie a nic sensownego nie przeczytalem. Jesli wprowadzil jakis styl to swoj styl, a nie amerykanski. Peja sie lansuje? Gruba przesada.. sluchaj jego tekstow uwazniej. Peja jedynie sprawil, ze rap stal sie popularny w Poznaniu. A to ze Guralesko sie wozi super brykami czy lansuje to juz napewno nie bierze przykladu z Rycha, tylko robi to co ty zarzucasz wlasnie Rychowi, czyli wzoruje sie na Amerykancach. Zreszta nie tylko Guralesko to robi. Mowisz o Poznaniu a zobacz jak w Warszawie sie nosza. Tam jest jeszcze wiekszy lans niz tutaj. Na zakonczenie.. lans mozesz zarzucic kazdemu, ale napewno nie Rychowi. Zobacz sobie MTV Cribs i odcinek wlasnie z Rychem.. Czy tak wyglada czlowiek lansujacy sie? Udajacy Amerykanca? Malo wiesz...
Ja proponuje jednak skonczyc ten temat, bo ja moimi argumentami czuje ze cie nie przekonam a ty swoimi napewno mnie nie przekonasz... Niech kazdy mysli co chce :)
--- Koniec cytatu ---
To czego Rysio kiedys sie nie lansowal a polowe hajsu mial juz sa soba tylko udezyla mu woda sodowa do glowy kiedys byl normalniejszy tylko ostatnio cos mu sie porobilo
Do waco wpp: NIe slucham pei ale sluchalem pare kawalkow z albumu na serio i jakos mnie nie kreca tak samo z RPS dla mnie to jest gowno was to pewnie kreci ale nie mnie
Waco WPP:
Bogo_Chelsea spoko słuchaj sobie o felgach bo dla ciebie to obelga.
budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBogo_Chelsea spoko słuchaj sobie o felgach bo dla ciebie to obelga.
--- Koniec cytatu ---
sluchaj sobie o biedzie,przy kolacji i obiedzie ,i o zyciu kurewskim i sniadaniu kiepskim sratatata
Nawigacja
[#] Następna strona