Archiwum > Rozrywka

Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.

<< < (54/167) > >>

pawelszalik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENajlepszy raper to Redo oczywiscie (dwie płyty w tym roku wypuszcza)  :D

Tak na serio to

Łona , TeTris , Wena , Duże pe , O.S.T.R , Fokus , Magik , Pezet , Ten Typ Mes

--- Koniec cytatu ---

100 % poparcia xD no może bez Mesa :D

Redo:
Nie wiem czy kolega powyżej się nabija...ja chłopaki ciągle wychodzę z założenia , że rap w Polsce wymiera...Dlatego sam go zacząłem produkowac bo sytuacja w Polskim Hip-hopie jest bardzo inspirująca (mój sejs to REJESTRACJA lub LOGOWANIE <--- To nie jest reklama po prostu robie rap i jesli chcecie go posłuchac to zapraszam).Kiedyś Peja to był ten Peja którego można było słuchac non-stop ;) Teraz Peja to błazen jakich mało...Takie same zdanie mam o Sokole...U którego zaczęło się wszystko od "w aucie" nagranego niby dla beki...Tedzik?Prawdziwy przykład co hajs robi z człowieka :) Bo o Mezie to już nie wspomne...Jak taki dobry raper jakim był Mezo mógł się sprzedac? ???...Mówie szczerze!a w tej chwili to co mamy "Firma" ? Co cie jara w tej firmie?Nieustanna nawijka o jointach?Czy o tym jak popek zajeb*scie walczy w klatce?Aktualnie wg mnie więcej jest raperów żenujących niż dobrych ;) Nadpłynął wieeelki regres!Teraz kieruje pytanie do was...Czy Rap utrzyma się na Polskim rynku muzycznym?Założę się że 95 % z was tutaj kupiło max 3-4 płyty rapowe...Oczywiscie tam powyzej zapomniałem o Eldoce ;) Eldoka też jest świetny jak i trzeci wymiar  ;)...i jeszcze jedno nie mylic Rapu z Hip-hopem!Bo to nie to samo!

pawelszalik:
Nie nabijam się :) Sam słucham tych wykonawców a tak się składa że 3W teraz słucham na Winampie :) Szkoda że tak mało osób zna Tetrisa :)

A co do płyt moja kolekcja składa się z około 40 płyt z czego parę zalatuje pod klimaty reggea :)

Redo:
Za co peja ma te 30 głosów?

Nie wiecie co z tym zrobic ? :D

No właśnie!TeT jest świetny! Dwuznacznie , TeTrock , Bez Wazeliny , Dissy na Ciecha i td

I dostał tylko jeden głos...Ja oddałem głos na Duzego Pe...A właśnie jak wrażenia po nowej płycie Dużego Pe? ;)

Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie nabijam się :) Sam słucham tych wykonawców a tak się składa że 3W teraz słucham na Winampie :) Szkoda że tak mało osób zna Tetrisa :)

A co do płyt moja kolekcja składa się z około 40 płyt z czego parę zalatuje pod klimaty reggea :)

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie nabijam się :) Sam słucham tych wykonawców a tak się składa że 3W teraz słucham na Winampie :) Szkoda że tak mało osób zna Tetrisa :)

--- Koniec cytatu ---

Moja kolekcja to 11,3 Gb Muzyki sam Hip Hop, Rap i lubie sluchac czarnych raperow
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZa co peja ma te 30 głosów?

Nie wiecie co z tym zrobic ? :D

No właśnie!TeT jest świetny! Dwuznacznie , TeTrock , Bez Wazeliny , Dissy na Ciecha i td

I dostał tylko jeden głos...Ja oddałem głos na Duzego Pe...A właśnie jak wrażenia po nowej płycie Dużego Pe? ;)

--- Koniec cytatu ---

Peja ma 30 glosow bo dzieciaki z Gimnazjum sie nim jaraja i wszyscy SLU, tak samo jak Firma i chodza JP JP

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej