Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWyjątkowo Wiesniackie Osoby? Wkońcu taki jest ich teraźniejszy "rap" :)
--- Koniec cytatu ---
Wiesz co? Najpierw posłuchaj jakiejkolwiek piosenki WWO i wsłuchaj się w tekst, a dopiero potem się wypowiadaj. Ale ja wiem ty wolisz słuchać gościa, który cały czas klnie na stare czasy, albo o tym jak to trudno dostać mieszkanie w Poznaniu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę że nie tylko ja słucham dużo ze śląska xD ;d
--- Koniec cytatu ---
Wiesz ja jestem z chorzowa więc do Bogucic (K44 Pfk PKHTZ), Rybnika (DKA) i na Chebzie (miuosh) mam blisko...
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiesz co? Najpierw posłuchaj jakiejkolwiek piosenki WWO i wsłuchaj się w tekst, a dopiero potem się wypowiadaj. Ale ja wiem ty wolisz słuchać gościa, który cały czas klnie na stare czasy, albo o tym jak to trudno dostać mieszkanie w Poznaniu.
--- Koniec cytatu ---
Gosciuniu, po 1. o co Ci chodzi? :) Po 2. Oświeć mnie, kogo słucham? :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWyjątkowo Wiesniackie Osoby? Wkońcu taki jest ich teraźniejszy "rap" :)
--- Koniec cytatu ---
Btw. Uderz w puchara, czy w aucie to rzeczywiście rap, w któego tekst trzeba się wsłuchiwać. :)
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGosciuniu, po 1. o co Ci chodzi? :) Po 2. Oświeć mnie, kogo słucham? :)
--- Koniec cytatu ---
1. Primo: Sokól FEAT. Pono, a WWO to 2 różne składy! Więc ich nie warto porównywać. Pamiętaj, że pono wraz z Włodim i Soudkailem mieli osobny skład o nazwie ZIPERA.
2. Primo: Sami przyznali, że chcieli wydać taką płytę, bo jak to ujął Sokół "Wiedzieli, że takie gówno się sprzeda, a nie mieli za co się porządnie napić"
3. Primo: Fala takich prostaków jak DG, Peja czy TEDE
4. Primo: Nie będę się z tobą kłócił, bo ja rapu słucham już ponad 11 lat.
eMeK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak taki dobry raper jakim był Mezo mógł się sprzedac? ???...Mówie szczerze!
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIERychu Peja Mezo Vito WS Liber Doniu Kris Owal? :D :D :D xDD
--- Koniec cytatu ---
Najpierw dobry a pozniej go wysmiewasz :) Gdyby sie nie sprzedal to nadal bylby dobry taa? :)
Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak wiem dzieciaki zamiast o życiu wolą posłuchać o tym kto ile lasek zaliczył czy ile kasy ma.
Poza tym
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Najnowszy kawałek Sokoła i Pono. Podobno nowy krążek będą nagrywali znowu pod szyldem WWO
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWychodzi twoja rapowa ignorancja skoro ściągasz muzykę a nie kupujesz :D
Też jestem z gimnazjum...ale to nie znaczy że muszę lubic peje czy firmę i miec zaburzony umysł na Polską scene hip-hopową ;)
Rozróżniacie w tej chwili w ogóle mainstream o undergroundu? bo ja prawie wcale...takie czasy nastały :-[
Śląska scena?Nie przepadam ;) Warszawa i Białystok ;) stamtąd wywodzi się najlepszy rap wg mnie
--- Koniec cytatu ---
Bo nie kupuje bo moge wydac kase w bloto a mi sie plyta nie spodoba lepiej sciagnac sprawdzic a potem kupic
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak wiem dzieciaki zamiast o życiu wolą posłuchać o tym kto ile lasek zaliczył czy ile kasy ma.
Poza tym
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Najnowszy kawałek Sokoła i Pono. Podobno nowy krążek będą nagrywali znowu pod szyldem WWO
--- Koniec cytatu ---
To nie bedzie WWO bo WWO juz nie ma kiedy tylko ma byc nowe TPWC 3 ich plyta
A Wlodi nigdy nie byl w Ziperze jak bys chcial wiedziec tylko Pono, Koras i FU
Nawigacja
[#] Następna strona