Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
UniA_ZaRzyNa:
plyta roku CHADA PROCEDER :D
epek84:
no to ja pojadę moimi typami:Kaliber44,Pokahontaz,Rahim-Straho instrumental(solo),Ego,Pijani powietrzem 3Xklan sląski hh jest bardzo twórczy:)O.S.T.R.,Tede słucham bardzo dużo i bardzo różnego hh z róznych stron(nawet świata:chiński,czeski,słowacki,węgierski:P)tu nie ma się co spierać kto jest lepszy a kto komu buty nosi bo jak to u nas mówią:"jeden lubi śliwki drugi jak mu z butów jeb*e":)he he
Redo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEplyta roku CHADA PROCEDER :D
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście zdaniem hip-hop.pl
Jak dla mnie w tym roku
1.TeTris - Dwuznacznie
2.O.S.T.R - O.C.B
3.Wfd - Powrócifszy
4.Hg - Droga
5.Fabuła - Dzieło Sztuki
6.Ten Typ Mes - Zamach na Przeciętnośc
7.3w - Złodzieje czasu
8.Ortega Cartel - Lavorama
9.Raca & PeeRZet - Vis a Vis
10.Mezo - Herezje (rzucajcie się...ale gdyby Mezo nie był tak kontrowersyjną postacią zająłby miejsce w pierwszej "10" wg hip-hop.pl
Po więcej Rapu (downloadu) i dyskusji zapraszam na swoją stronę ;)
Ema!
Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. Primo: Sokól FEAT. Pono, a WWO to 2 różne składy! Więc ich nie warto porównywać. Pamiętaj, że pono wraz z Włodim i Soudkailem mieli osobny skład o nazwie ZIPERA.
2. Primo: Sami przyznali, że chcieli wydać taką płytę, bo jak to ujął Sokół "Wiedzieli, że takie gówno się sprzeda, a nie mieli za co się porządnie napić"
3. Primo: Fala takich prostaków jak DG, Peja czy TEDE
4. Primo: Nie będę się z tobą kłócił, bo ja rapu słucham już ponad 11 lat.
--- Koniec cytatu ---
Mój drogi kolego, liczebniki porządkowe w języku łacińskim to nie są tylko primo, ale: pierwsze primo drugie to juz secundo, trzecie tertio i tak dalej...
Nie miej mi tego za złe, tak tylko upominam na przyszłość ;)
To tak jakbyś pisał po polsku:
1 pierwsze
2 pierwsze
3 pierwsze
4 pierwsze
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMój drogi kolego, liczebniki porządkowe w języku łacińskim to nie są tylko primo, ale: pierwsze primo drugie to juz secundo, trzecie tertio i tak dalej...
Nie miej mi tego za złe, tak tylko upominam na przyszłość ;)
To tak jakbyś pisał po polsku:
1 pierwsze
2 pierwsze
3 pierwsze
4 pierwsze
--- Koniec cytatu ---
jasny gwint chłopie. Wiedziałem, ze znajdzie się ktoś kto się do tego przyczepi. Nie ważne jak nazwane. Ważne, co jest potem napisane....
Nawigacja
[#] Następna strona